Callbar iOS 6 Sürüme Güncellendi

CallBar v2, jailbreak yapılmış iPhone’lar için Cydia BigBoss reposunda iOS 6 desteğiyle ve bazı yeniliklerle beraber yerini aldı. Değişim kayıtlarına (change log) baktığımız zaman ve elimize alıp kullanmaya başladığımızda, temiz bir işçilik çıkarıldığını ve yapımcıları olan Elias Limneos ve Joshua Tucker’in bug’lar üzerinde uzun uğraşlar verdiği görülmekte.

CallBar v2 iOS 6 güncelleme

Uygulama üzerinde yapılan düzeltmelerin iyi ve yeni özellikler getirilmiş olsa da, geliştirilmiş bir takım yenilikler getirilmiş. Bunlardan ilki iOS 6 desteğinin getirilmiş olması. Callbar V2’yi iOS 6 ve iOS 5 üzerinde test etme imkânımız oldu ve ikisinin de çalışma şeklinde farklılıklar yaşamadık.

CallBar v2 iOS 6 güncelleme ekran

Telefonlarını iOS 6’ya güncellemek istemeyenler üzülmesinler. Keza, CallBar V2, iOS 5 kullanıcılarına birçok iOS 6 özelliğini getirecek şekilde tasarlanmış. Örneğin “Mesaj ile Cevapla”, “Daha Sonra Hatırlat” özelliklerine iOS 5’te ulaşmak artık mümkün ve tam da istediğiniz gibi çalışıyor.

CallBar için söyleyebileceğimiz olumsuz eleştiri çok az fakat bazı kullanıcılar Skype ve Viber aramaları desteğinin kaldırılmasına üzülebilirler. Viber ve Skype aramalarında uygulamaların kendi sembolleri çıktığından dolayı, yapımcılar kullanıcı yorumlarından yola çıkarak böyle bir uygulamanın gereksiz olduğunu düşünmüşler.

CallBar v2 iOS 6 güncelleme ekran görüntüsü

Callbar’ın en iyi özelliği, istediğiniz şekilde gelen aramalara cevap verebiliyor olmanız ve apple’ın kendi cevaplama modülünü kullanmaya ihtiyacınız kalmaması. Bu demek oluyor ki, yaptığınız işten dikkatiniz dağılmadan gelen aramayı cevaplayabilir veya reddedebilirsiniz.

Uygulamanın fiyatı BiggBoss reposunda 3,99 dolar olarak belirlenmiş olsa da, çok yakın zamanda ücretsiz repolarda indirme imkânı bulabileceğiniz aşikâr.

İngilizce olsa da, uygulamanın tanıtımı ve kullanımını anlatan bu videoyu izlemenizi tavsiye ediyoruz:

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir