CallBar Tweakı iOS 8 İçin Güncellendi

CallBar

Geçtiğimiz günlerde iOS 8’in Apple tarafından kullanıcılara sunulması ve onun ardından iOS 8 için jailbreak aracının yayınlanması ile birçok jailbreak tweakı güncellenmeye başladı.

CallBar uygulaması da, birçok kişi tarafından kullanılan ve dün itibariyle iOS 8, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için güncellemesi yayınlanan bir tweak. Callbar, cihazınızın ekranı kapanmadan gelen aramalara cevap vermenizi ve arama yapmanızı sağlayan bir uygulama. Şöyle ki, ekranın üst kısmından inen bir menü sayesinde arka planda çalışan uygulamanız kapanmadan görüşmelerinizi yapabileceksiniz.

Callbar uygulaması, iOS yazılımının kendi arama ekranının kullandığı uygulamaları engellemesinden sıkılanlar ve hoşnut olmayanlar için mükemmel bir tweak. Aşağıdaki videodan (İngilizce) CallBar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Yukarıdaki videoda iOS 7 yazdığının farkındayız. Eklentinin iOS 8 sürümünde iOS 7 sürümüne nazaran pek bir şey katılmış olmamasından dolayı aynı videoyu paylaşmayı uygun bulduk.

Şunu belirtmekte fayda var, tweak her ne kadar iOS 8, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için güncellenmiş olsa da uygulamanın geliştiricisi iPhone 6 Plus için test etme imkânı bulamadı. Fakat kullanıcı yorumlarına baktığımızda, iPhone 6 Plus ile test edenler herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadıklarını belirttiler.

Her ne kadar CallBar uygulaması iPod Touch 5 ve iPad sürümleri ile de iPhone gibi uyumlu olarak çalışıyor olsa da uygulamadan en iyi verim iPhone ile kullanılarak alınmakta. Bu arada CallBar iPod ve iPad’lerde Facetime ile çalışıyor, bundan dolayı kullanmak isterseniz bu uygulamalarla kullanabilirsiniz.

CallBar birçok jailbreak kullanıcısının vazgeçilmez favori eklentilerinden bir tanesi. Bu tweak iyi bir grafikçi ile (Joshua Tucker) iyi bir yazılımcının (Elias Limneos) bir araya gelmesiyle neler yapabileceklerinin bir göstergesi.

Siz CallBar hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanmayı düşünür müsünüz? Daha önce CallBar tweakını satın aldıysanız güncellmeden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Eğer ilk defa satın alacaksanız CallBar tweakının fiyatı 3.99 dolar ce Cydia’da BigBoss reposunda mevcut. Yorumlarınızı bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin!

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir