CeBIT Bilişim Eurasia 7 – 11 Ekim 2009

Türkiyenin uluslararası teknoloji fuarı olan CeBIT Bilişim Eurasia dün itibariyle kapılarını ziyaretçilerine açtı. 7 – 11 Ekim 2009 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi‘nde ziyaret edilebilecek olan fuar bu yıl 10. yılını dolduruyor. cebit-euroasiaAvrasya’nın en büyük dijital ve teknoloji platformu CeBIT Bilişim Eurasia 2009’da, onuncu yıla özel projeler yer alacak.

Türk şirket ve girişimcilerinin küresel rekabetin güçlü oyuncuları arasında yerini alması için büyük bir fırsat sunan Avrasya’nın en büyük iş geliştirme platformu CeBIT Bilişim Eurasia, geçen yıl 70 bini profesyonel olmak üzere toplam 159 bin 302 kişi tarafından ziyaret edilmişti. CeBIT Bilişim Eurasia’da, krizde açılan yaraların bilişim teknolojileri ile nasıl sarılacağının gözler önüne serileceğini vurgulayan fuar yöneticileri, “İş Dünyası“, “Tüketici Elektroniği” ve “Dijital Yaşam” olmak üzere 3 ana bölümden oluşan CeBIT Bilişim Eurasia 2009’un, önceki yıllardan farklı olarak bu yıl iş dünyası bölümündeki yeniliklerle ve uluslararası katılımda görülen artışla ön plana çıkacağını belirtiyor.

Aralarında Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, Kore, Rusya’nın da bulunduğu toplam 22 ülkeden uluslararası katılımcı ve ziyaretçinin bulunacağı CeBIT Bilişim Eurasia’da kurumların işlerini büyütmek ve farklı pazarlara açılmak için büyük bir fırsat yakalayacakları vurgulanıyor. Düzenlenen basın toplantısında global ekonomik krize rağmen belirledikleri hedeflere ulaştıklarını söyleyen HİFAŞ Fuar yetkilileri, CeBIT Bilişim Eurasia 2009’un katılımcı sayısı ve yabancı katılımcı gibi konularda krize rağmen büyüme gösterdiğine dikkat çekiyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir