Cleanbox ile iPad Dokunmatik Cam ve LCD Ekran Değişimi

iPhone ve iPad teknoloji harikası ürünler olduğu gibi aynı zamanda gayet hassas cihazlar olarak hem taşıma hem de kullanımda özenli davranmak gerekiyor. Eminim hiç biriniz iPhone veya iPad’inizin ekranına baktığında resimdeki gibi bir görüntü ile karşılaşmak istemez. Ancak oldu ki cihazınızın başına bu türden bir talihsizlik geldi, bu durumda da yapılacak ilk hareket doğru bir teknik servis ve orjinal yedek parça ile sorununuza çözüm aramak olacak. Çevremizde gerek iPhone ve gerekse de iPad konusunda teknik destek anlamında bir çok işletme bulunabilirken alınacak olan hizmet ile değişecek parçanın kalitesi cihazınızın konforunu olumlu yada olumsuz etkileyecektir. Bilindiği gibi bu ürünler üretildikleri fabrikada tamamen tozdan arındırılmış ortamlarda gereken hassasiyet gösterilerek imal edilmektedir.

iPad Cleanbox

Cihazın teknik desteğe, hele hele parça değişimine ihtiyaç duyduğunda bu işlemin ürünün üretilme aşamasındaki hassasiyetle ele alınması cihazınız açısından daha uzun vadeli kullanımı da beraberinde getirir. Bu anlamda Cleanbox teknolojisinden size kısaca bahsetmek istiyorum;

CleanBox

Cleanbox, genel anlamı itibari ile cihazın parça değişimi vb. açılmasını gerektirdiği durumlarda cihazınıza zarar verebilecek gözle görünen, görünmeyen tozlardan arındırılmış bir ortamda montajının yapılmasını sağlayan teknolojidir. Gerek LCD ekran gerekse de dokunmatik cam hassasiyetinin ne kadar önemli olduğu düşünülürse cihazların açılacağı ortama azami özen gösterilmesi uzun vadede cihazınızın kullanım süresini de uzatacaktır.

Cleanbox Cleanbox
Maliyetinin biraz yüksek olması sebebiyle Türkiye’de pek yaygın olarak kullanılmayan bu teknoloji iPhone, iPad veya iPod Touch gibi cihazlara teknik destek veren Teknik Nokta Servis tarafından kullanılıyor. iPhone servis veya iPad servis hizmetine ihtiyaç duyduğunuzda orjinal yedek parça kullanmak sureti ile teknik bakım hizmetlerini sunan Teknik Nokta Servis’ten alabilirsiniz.

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir