Covid-19 Döneminde Uçak Bakımı

Havacılık sektörü içinde, uçuş emniyeti dikkate alındığında şüphesiz ilk akla gelen yolcuların güvenliğidir. Hava yolu şirketleri, ulusal ve yerel otoritelerden aldığı  yetki kapsamında filolarında bulundurdukları uçakların bakımını yapmak zorundadır. Uçak bakımı tek başına yolcu güvenliğini sağlamak için yeterli değildir ama en önemli uçuş emniyet etkenidir.
Fantezi delisi kızlar avcılar escort sitesinde aramanızı bekliyor.
Peki, dünyayı etkisi altına alana covid-19 döneminde, havacılık sektörü ağır darbe almışken uçakların bakımında nasıl bir değişiklik var? Aviation week network üzerinde yayınlanan bir makaleye göre; Uçak bakım endüstrisinin iyileşmesi şuan için 18 bin parçalık bir puzzle gibi olduğu ifade edilmektedir. Ayrıca uzmanlar, havacılıkta her şeyin birbiri ile uyumlu olduğunu bu yüzden sürecin zorlayıcı ve sabır gerektirdiğini belirtiler.

Aviation week fleet verilerine göre,

– Dünyada küresel filonun %47’si hizmete açıldı.

-Geçtiğimiz ayın %38’ine kıyasla park edilmiş uçakların oranı %35’ten %24’e düştü.

Açıkçası, daha fazla uçağın uçması satış sonrası ve uçak bakım endüstrisi için iyi bir durumdur.

Peki dünyada hava yolu şirketleri bu resesyonu nasıl değerlendiriyor?

Edindiğimiz bilgilere göre, Westjet  şirketinin teknisyenleri yolcu deneyimini arttırmak için filosunda bulunan B737’lerin kabinlerini B787’lerdeki gibi yüksek hale getiriyor.

Kanadalı bir şirket ise, uçuş kontrol yüzeylerini ve kanatçıkları dolu hasarına karşı korumak için buz hokeyi zemininde, buz hokeyi sopasına karşı zemini koruyan özel bir madde ile uçuş kumanda yüzeylerini kaplıyor.

Kanadalı şirketin yetkilisi, covid-19’a rağmen ilerlemenin önemli ve devamlı olması gerektiğini belirtti. Ayrıca, şirket yetkilisi şunları ifade etti; Şuan krizin ortasındayız. Sonunda tam rekabet moduna geri döneceğiz ve düşük maliyet kazanacak dedi. Makaleye göre, bulmacanın önemli bir parçasının covid krizi nedeniyle hızlanan dijitalleşme olduğu belirtildi. Gameco CEO’su Narbert MARX, şunları söyledi; İletişim, uzaktan teftiş ve onarım kararları için uygulamalar geliştirdiklerini ifade etti.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir