Cydia’nın En Popüler Uygulaması “Speak Events” iOS 6′ İçin Güncellendi

SpeakEvents, Cydia’nın meşhur uygulaması, SpeakEvents’ı daha önceleri ios 6 desteği olmaması nedeni ile kullanılamıyordu. Hafta içerisinde çıkan ios 6 desteği ile artık SpeakEvents iOs 6 ve üst sürümlerinde çalışıyor.

SpeakEvents’i bilmeyen kullanıcılar için SpeakEvents, cihazınıza gelen bildirimleri sesli olarak size aktarıyor. Ayrıca yeni güncellemesi ile artık epostaları seslendirmeyi durdura biliyor, bildirimlerin hızlarını ve duraklama ayarlarını 3 farklı seçenek dahilinde 100, 250 ve 500 olarak düzenleyebiliyor ayrıca kilitli veya açık durumda olarak 2 türlü ses yüksekliğini ayarlayabiliyorsunuz.

SpeakEvents’a eklenen bir diğer özellik ise bu uygulamayı daha profesyonel kullanmak isteyen kullanıcılar için. Bu ayarlar ise uygulamanın ayarlar bölümüne değil, dosya sistemine erişerek düzenlenebiliyor. Dosya sistemi için ise Library/Application Support klasörü içerisinde bulunan Speak Events / Smileys.plist dizinine girerek prosfesyonel düzeydeki düzenlemeleri gerçekleştirebiliyorsunuz.  Daha önce indirmiş kullanıcılar SpeakEvents’ı Cydia, hesap yönetimi içerisinde  kolayca güncelleyebilirler. 

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir