Dash ile Daha Farklı Çoklu Görev Alanı

Multitasking yani çoklu görev alanı birden fazla uygulamanın çalıştırıldığında uygulamalar arası geçişi kolaylaştıran sıklıkla kullandığımız uygulamalar arasında yer alıyor. Cydia geliştiricileri de sürekli yenilikler ve iPhone‘da olmayan bir çok özelliği cihazlara katmak adına çalışmalar yapıyorlar. Dash isimli uygulama da başarılı Cydia uygulamalarından bir tanesi olarak Cydia Store üzerindeki yerini aldı. iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarımızda çoklu görev alanını aktif ettiğimizde önceden seçeceğimiz 5 farklı animasyonlar ile çok daha farklı ve tam ekran uygulama seçici alanına kavuşmuş olacaksınız. Uygulamalar arası geçişin son derece güzel efektlere sahip olmasının yanı sıra yeni müzik kontrolü ve uygulamaları kapatmak için parmağınızla yukarıya doğru uygulama penceresini atmanız yeterli.

Dash Cydia Tweak

Cihazınızda yüklü olan veya uygulama ile beraber yüklenecek olan bir diğer Cydia uygulaması Activator ile de Dash uygulamasını yani yeni çoklu görev arayüzünü aktifleştirecek hareketi de belirleyebilirsiniz.

Dash Cydia Tweak Dash Cydia Tweak Dash Cydia Tweak

Dash uygulamasının ayarlarına cihazınızın ayarlar kısmından eriştiğinizde “Display Settings” menüsü altından erişebilir yukarıda örnek olarak verdiğimiz bir kaç efekten bir tanesini seçerek farklı görünümde çoklu görev alanına kavuşabilirsiniz. Uygulamayı Cydia’dan 1.99$ karşılığında satın alabilirsiniz.

İsim: Dash
Ücret: 1.99$
Sürüm: 1.0.0
Repo: ModMyi
Geliştirici: SBCoders
Editörün Puanı:  3/5

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir