Ejder Scriptleri

Yeni açtığımız tasarım ve grafik kategorisine ait bu ilk mesajımızın hayırlara vesile olmasını dileyerek, hayırlı bir iş yapıp sizlerle üç tane özel yazılmış scriptleri paylaşacağım. Ancak scriptlerin indirme linklerinden ve bu scriptlerin ne işe yardıklarını anlatmadan önce bu scriptleri yazan adam hakkında iki kelam etmem lazım. Scriplerimizi sıfırdan kodlayıp, bu kodların hiç birisi şifrelenmemiş halde yani kaynakları açık olarak (tanıyıp geliştirme için uygun) bizlere ücretsiz olarak dağıtan Ejder isimli coder arkadaşımıza özel Teşekkür etmek istiyorum.

zamanımızda bilgisini sadece kendine saklayan, bilgisi olmayan insanlara yardımcı olmak bir yana onların öğrenmelerine bile taş koyulduğu şu zamanda böyle bir adam çıkıyor, “ben sabahlara kadar uğraştım ve bu scriptleri yazdım, belki faydalanan olur bunları indirebilmelerine olanak tanıyayım diyerek” bu işi yapan ve bu meslekten ekmek yiyen diğer coder’lara da örne teşkil etmesi için acizane minnetimi belirten bu cümleleri yazmayı uygun gördüm, kendisi hakkında detaylı bilgilere http://www.ejder.com.tr adresinden de ulaşabilirsiniz.

Şimdi gelelim bu arkadaşımızın bizlere kazandırdığı scriptlere, ilk olarak insanların online olarak nabızını tutabileceğiniz, onların çeşitli konularda görüşlerini yayınlayabileceğiniz, “Eleştiriyorum” isimli scripti bu konuda bir site yapmak amacında olan kullanıcılar için kullanışlı bir model olacaktır. Bir diğer scriptimiz, “Link Cenneti” ismini taşıyor, bu scriptte adından da anlaşılabileceği gibi, web dizini şeklinde site projesi olan kullanıcılar için biçilmiş bir kaftan niteliğinde. Son olarak ta aklından bir download sitesi açma düşüncesi geçiripte bu işte kullanacağı scriptte karar kılamamış olan kullanıcılara yönelik “Roket Download” scripti. Bunların tümünüaşağıdaki linklerden indirip deneyebilirsiniz ki her zip paketinin içinde scriptle beraber kurulumuna ait açıklama yazı dosyasını da bulacaksınız. Scriptleri güle güle kullanın, size bu scriptleri sunan Ejder’in küçücük bir isteği var ki bu da onun en doğal hakkı olsa gerek, kurulumunu yaptığınız sitelerinizde hemen en altta kendi imzasını taşıyan küçük bir ibare ki bir nevi teşekkür olarak bunun kaldırılmaması, ama kaldırırsanız da yapacak bir şey yok. Güle güle kullanın, ayrıca iki script için SEO uygulamasını yine bunu seve seve yapıp paylaşan bir arkadaşın katkısıyla ekten çekebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir