Ekolay Iphone Uygulaması

Kurumsal olarak büyüklü küçüklü firmaların iphone’un türkiyedeki kullanımı yaygınlaşması ile beraber yeni uygulamalar üretip bunları yayınlaması dönemine girdik. Ekolay web sitesi de bu gelişmeye ayak uydururak “Ekolay iApp” uygulamasını iphone kullanıcıları için itunes üzerinden ücretsiz dağıtımına başladı.

İçeriğinde 5 tane ana kategori ve bu kategorilerin içlerinde de zengin bir içerik sunan ekolay, kullanıcıların günlük haber, döviz kurları, spor, etkinlikler, borsa bilgilerini artık telefonunuza getiriyor. EGDE üzerinden gayet hızlı bir şekilde çalışan uygulamada ayrıca Wifi bağlantınızla daha yüksek hızda bağlantı ile çok hızlı bir şekilde verileri iphone cihazınıza taşıyor.

Uygulamanın haberler (güncel) kısmından türkiyede ve dünyadan en son gelişmeleri takip edebilir, spor kısmından hem turkcell süper lig fikstürü, maç sonuçları ve puan durumu gibi en çok kullanılan öğelerin dışında an itibariyle oynanan maçların neler olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca finans bilgileri gibi her an ulaşmanız gereken önemli döviz bilgileri ve borsa bilgilerine ulaşabileceğiniz gibi son olarak ta sinema, konser vb… etkinlikleri takip edebileceksiniz.

Appstore’da buradaki linkten uygulamayı ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir