Ekran koruyucu film alırken: Spigen

Mobil cihazlarımız elimizden düşmüyor. Ve çoğumuz da bu cihazlar için iyi paralar ödüyoruz. Ancak sahip olma arzusu içinde olduğumuz cihazlarımızı günlük hayatımızda “koruma” adına neler yapıyoruz. Tabiki koruma mevzusunda ilk akla gelen konu ekran filmi. (Ekran koruyucu cam da deniyor) Peki bu ekran koruyucu filmler ne kadar güvenli, alırken hangi markaya güvenebiliriz? İşte bu soruya kısa cevap bulmaya çalışacağız.

Cihazınızı korumak isterken diğer akla gelen şeyse tabiki kılıf. Belki hem ekran filmi hem de kılıf birlikte kullanmak lazım. Ama çoğu kez kılıf kullanmak istemiyoruz ve telefonu daha ince, hafif ve rahat kullanmak istiyoruz. Ama kesinlikle ekran koruyucu camsız da kullanmak istemeyiz sanıyorum. Küçük bir ek maliyet getirse de telefon ekranını çiziklere, darbelere karşı çok iyi koruduğu da bir gerçek. Herhangi bir zarar görmesi durumunda cihazdan ayırıp yenisi takıyoruz ve ufak bir ücretle ekran camını korumuş oluyoruz.

spigen ekran koruyucu film

Peki ama yazımızın başlığında verdiğimiz “Spigen” nedir ve bu işin neresindedir?

Şimdi bunu bakalım. Öncelikle ekran filmi çok büyük bir sektör. Hemen hemen heryerde bu tür ekran koruyucu filmleri görebilirsiniz. Birçok üretici de bu pastadan pay almak istiyor elbette. Ama burada aldığımız ürün çok önemli. Çünkü ekran filmidir canım en nihayetinde deyip geçmemek de lazım. Yani marka önemli bunu unutmayalım. Spigen SGP firması da dünyaca ünlü mobil cihaz aksesuarları üreticisi. Yani bu alanda isim yapmış ve iddalı ürünler sunabilen bir marka. Dolayısıyla ürünleri hem çok kaliteli, hem de kullanıcı istek ve özelliklerine bağlı olarak da ürün yelpazesi geniş.
Spigen’in ekran filmlerini veya ürünlerini şu veya bu diye belki ileride tek tek inceleyebiliriz. Ancak bu yazımızda genel anlamda bir bahsetmiş olalım.

Spigen ürünlerini Türkiye’de bulabilir miyiz?

Elbetteki birçok yerde bulabilirsiniz. Hatta online satış sitelerinden de ulaşabilirsiniz. Yazının sonunda bir tanesini örnek olarak vereceğiz. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.  Sitemize de sponsor olan Monofe.com’dan bulunduğunuz yere kadar tek tıkla sipariş verebilirsiniz. 😉

Özellikle iPhone 5, 5S, 5C cihazlarının kullananlar en azından bir göz atsınlar derim. Ön arka koruma, Ultra Cyristal Mix, Ultra Optik Mix, GLAS.tR Nano SLIM, Premium Tempered Glass… ve daha birçok farklı ürün var. Hatta sadece ekran filmi değil aynı zamanda kılıf da üretiyor. Bu kategoride de gerçekten güzel ürünleri var. Fırsat olursa tek tek ürün bazlı tanıtımlar da yapabiliriz. Ürünlerin özelliklerini gördüğünüzde ekran koruyucu filmin telefonunuza neler kazandırabileceğini de görmüş olacaksınız.

Spigen marka ekran korucu filmi satın almak için veya ürünler hakkında genel bilgiler almak için Monofe.com‘un aşağıdaki bağlantısını kullanabilirler. Şimdilik iPhone kullanıcıları için özel menüye yönlendiriyorum. Siz isterseniz diğer cihazlarınız için de site içinde gezinti yapabilirsiniz. 😉

http://www.monofe.com/72/koruyucu-film-ekran-koruyucu?uyumlumarka[]=34

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir