El hareketlerinizle Selfie çekin: CamMe

2002 yılında ilk olarak temellerinin atıldığını kabul ettiğimiz Selfie, 2014’te doruğa ulaştı. Sosyal medyada patlama yapan Selfie çılgınlığına, üreticiler ve uygulama geliştiriciler de kayıtsız kalamadılar. CamMe bu uygulamalarda biri ve son derece zekice düşünülmüş bir uygulama. Her zaman Selfie yapmanız için sadece yüzünüzü çekmenize gerek yok. Kendinizi bir sandalyede otururken de çekmek isteyebilir veya fotoğraf çekecek kimseniz olmayabilir. İşte CamMe uygulaması sizi böyle durumlardan kurtarmak için düşünülmüş bir uygulamadan ibaret.

camme-selfie

Uygulama hem ücretsiz hem de iPhone ve iPad‘ler için tam uyumlu. Fakat uygulamayı kullanabilmek için cihazınızın iOS 7.0 ve daha yükek olması gerekiyor. Uygulamanın kullanımı da son derece basit. Cihazınıza öncelikle elinizi gösterip hafifçe sallıyorsunuz. CamMe uygulaması sizin bu hareketinizi hemen algılıyor ve sizin yaptığınız harekete karşılık olarak size yumruk işareti yapmanızı söylüyor. Elinizi yumruk şeklinde sıktığınızda ise geri sayım başlıyor. 3 saniyelik geri sayımın ardından Selfie fotoğrafınızı kameranız otomatik olarak çekiyor.

Eğer Selfie yapacak kimseniz yoksa veya çekecek birilerini bulamıyorsanız ve hatta arka kamerayı kullanırken tuşa basmak zor geliyorsa; CamMe düşünülmüş en iyi Selfie uygulamalarından birisi hem de tamamen ücretsiz.

CamMe uygulamasını iTunes üzerinden indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir