Elon Musk: Tesla’nın yükselen hisse değerleri ile maaşı ne kadar?

Yazının başlığında maaştan söz ediyoruz ama Elon Musk aslına bakarsanız şirketten maaş almıyor. Tesla‘nın CEO’su son 4 ay içerisinde yükselen hisse senedi değerleri ile 1.8 milyar dolarlık potansiyel bir maaş miktarına ulaştı.
En güzel ve seksi kadınlar beşiktaş escort sayfasında.
Elektrikli otomobil üreticisi olan Tesla gücünü günden güne artıyor. Geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük otomobil markası ünvanını almıştı. Çok kısa sürede bu seviyeye ulaşan Tesla son birkaç ayda %40 bir hisse senedi artışıyla değerine değer kattı. Şirketin piyasa değeri şu an 259 milyar dolar seviyesinde. Son 6 aylık tesla’nın ortalama piyasa değerine bakıldığında 138 milyar dolarlık bir rekor seviye yakaladı.

Elon Musk ve Tesla

Birçok yatırımcı çok fazla yükseldiğini artık düşebileceğini söylerken Tesla günden güne büyümeye devam ediyor. Hisselerin şu anki değeri 1500 dolar seviyesinde. Öyle ki yazı için kaynak araştırması yaptığım siteler çok değil 10 gün öncesinde hisse senedi değeri olarak 1350 dolar yazmışlar. Ben güncel rakama baktığımda 1500 dolar seviyesini gördüm. belki de siz bu yazıyı okurken çok daha yüksek bir seviyede değerini göreceksiniz.

Covid-19 salgınında birçok şirket, özellikle otomobil şirketleri özelinde baktığımızda sıkıntılı günler yaşarken Tesla güçlü satışlar yapmaya devam etti. Otomobil endüstrisindeki düşen rakamlara adeta meydan okuyarak gücüne güç katıyor. Pandemi zamanında bile biliyorsunuz özel bir izin alıp şirketinin üretime devam etmesini istemişti.

Günden güne güçlenmeye devam eden elektrikli araç üreticisi Tesla ve CEO’su Elon Musk, bakalım önümüzdeki günlerde nasıl bir seyir yakalayacak.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir