En İyi 5 iOS 8 Uzantısı

Uygulamaların birbirleriyle uyumlu çalışmalarına olanak sağlayan yeni uzantı sistemine sahip olması, Apple tarafından iOS 8 ile birlikte iOS cihazlara getirilmiş olan en iyi özelliklerden biri olarak gösteriliyor.

Bu yeni özelliğin getirilmesinin ardından, geliştiriciler de bu özelliği kullanabilmek adına yoğun çaba sarf ederek uygulamalarına bu sistemi entegre etmeye başladılar. An itibariyle bu özelliği çok fazla kullanan uygulama olmamasından dolayı, uzantı desteğini kullanan bazı uygulamaları sizler için derlemeye çalıştık. Kullanışlı olmalarının dışında, uygulamalar arası iletişimin gücünü göstermeleri açısından önemli olduğunu düşündüğümüz uygulamaları aşağıda görebilir ve deneyebilirsiniz.

5-great-extensions

1Password

iOS 8 öncesinde en iyi parola yönetme uygulamalarından biri olan 1Password, iOS 8 sonrasında da tartışmasız en iyilerden. 1Password uygulaması sayesinde, favori web sitelerinizde gezinirkenhiçbir çaba harcamadan kullanıcı girişlerinizi yapabilirsiniz. Güven konusunda da hiçbir problem yaşamayacağınızı belirtmek isteriz.

1Password uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

View Source

Aslında bu uygulama daha çok geliştiriciler ve web dizayn işiyle ilgilenen kişilere hitap etmekte fakat bu listeyi hazırlama amacımız iOS 8’in gücünü ve nelere olanak sağladığını göstermek olduğundan listeye aldık. App Store’da 0.99 dolar gibi bir fiyattan satılan bu uygulamayı eğer web işiyle uğraşıyorsanız veya kullandığınız web sitelerinin kaynak kodlarını görmek istiyorsanız indirerek kullanabilirsiniz.

Awesome Screenshot

Daha öncesinde Mac bilgisayarlar için kullanıma sunulan Awesome Screenshot uygulaması, iOS kullanıcıları için de kullanıma sunuldu. Bu yeni uzantı sayesinde, bir web sitesini ister komple, isterseniz bir parçasının ekran görüntüsünü alabilir, isterseniz biçimlendirme aracını kullanarak dilediğiniz kısımları seçerek görüntü alabilirsiniz.

Awesome Screenshot uygulaması App Store’da ücretsiz.,

Bing

Yeni Bing uygulaması ile yeni çeviri uzantısı sayesinde yabancı dildeki bir metni kolay bir şekilde İngilizce diline çevirebilirsiniz. Herkesin İngilizce bilmediğinin farkındayız fakat yabancı dil eğitimimizin İngilizce olmasından dolayı farklı dillerdeki siteleri İngilizceye çevirerek daha kola anlayabileceğinizi umuyoruz. Her ne kadar her zaman kullanılmayacak bir uygulama olsa da işe yarar bir uygulama olduğuna şüphemiz yok.

Bing uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

Evernote

Kişilerinizi, önemli elektronik postalarınızı, ve web sitelerinizi size özel Evernote klasörlerinize yükleyerek daha sonra dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Evernote uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

Elbette, uzantı desteği bulunan farklı birçok uygulama mevcut fakat günlük hayatta işinizie yarayabilecek olan birkaç tanesini sizler için derlemeye çalıştık.

iOS 8 ile birlikte gelen yeni eklenti özelliği hakkında düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir