En İyi Açık Kaynak PHP CMS Final

Daha önce Açık Kaynak CMS Ödülleri konumuzda zaten yılın en iyi açık kaynak içerik yönetim sistemi ödülü elemelerini duyurmuştuk. Her zamanki gibi Joomla! yine adaylar içinde diğer finalistlerle beraber yerini aldı ve maraton yeniden başladı. Bu sene Joomla kullanıcıları bir önceki seneye nazaran artıp daha da bilinçlendiğinden bu yarışmada joomla daha da iddialı bir duruma geldi tabiki katılım olursa.

Katılmak ise son derece basit ve 30 saniyenizi alıyor, yapmanız gereken Best Open Source PHP CMS Finalists linkine tıklayıp gelen sayfada Vote for Best PHP CMS yazan yerin altında yer alan isimlerden Joomla! olanını seçip adınızı ve eposta adresinizi yazmak. Belki de başa baş bir çekişmede sizin verdiğiniz bu oyun katkısının ne denli büyük olacağını düşünerek hareket edeceğinizi düşünüyoruz. Hem böylece size böyle süper bir sistemi kzandıranlara karşı vefa borcunuzu ödemiş bile olabileceksiniz. Dünya üzerinde Joomla! kullanıcılarının bir arada en yoğun biçimde yaşadığı ülkemiz gibi yerler bu yarışmanın da kaderini belirleyecektir. Çevrenizdeki arkadaşlarınız, dosyalarınız, sevgililerinize de buradan oy vermelerini sağlayabilir veya facebook’tan tüm arkadaşlarınıza duyurabilirsiniz.

Joomla gerçek anlamıyla hakettiği noktaya geldiği gün bir daha onu o yerinden indirebilecek bir başka sistemin olacağını düşünmüyorum bile. Her sene en büyük rakibi ve birinci olan sistem olan Drupal gerek daha eski bir sistem olması gerekse de bu vesile ile dünya üzerinde daha çok kullanılması sebebiyle birinci geliyor. ülkemiz bazlı bu yarışma düzenlense uzak ara Joomla! birinci olacaktır ki joomla ile tanışanların başka bir sistem arayacağını düşünmüyoruz bile. Uzun sözün kısası bu yarışmada Joomla’yı bir adım öteye taşımak adına sizlerin katılımlarını ve Best Open Source PHP CMS Finalists sitesinden oylarınızı bekliyoruz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir