En İyi Android Antivirüs Uygulamaları (2019)

Hayatımızın içerisine iyiden iyiye girmiş olan akıllı telefonlar konusunda kullanıcıların en çok endişe duyduğu konulardan bir tanesi de güvenliğin nasıl sağlanacak oluşudur. Bu konuda güvenlik yazılımları konusunda önde gelen firmaların geliştirmiş olduğu yazılımlar mevcut. Bu yazılımlar sayesinde güvenliğinizi sağlamak daha kolay hale gelebiliyor.

Virüsler internet bağlı olan neredeyse her elektronik cihazı tehdit eder bir hal almış durumdalar. Bu virüsleri herkesin bir şekilde internet ortamından kapması mümkündür. Hatta internet kullanılmayan cihazlara bile USB gibi depolama aygıtları tarafından virüs bulaşabilmektedir. Bunları engellemek için önde gelen yazılım güvenlik firmaları, virüs piyasaya çıktığı andan itibaren daha yayılmadan tedbir alıp uygulamalarını güncellerler. Bu şekilde antivirüs yazılım kullanıcıları zararlı yazılımlardan korunmuş olurlar. Bu yazımızda güvenilir ve kendini kanıtlamış birkaç mobil antivirüs yazılımından bahsedeceğiz.

KasperSky Mobile Security


Kaspersky, Windows kullanıcılarının kesinlikle alışık olduğu bir güvenlik firmasıdır. Güvenlik yazılımları arasında tanınmış ve kendisini çoktan kanıtlanmış bir yeri vardır. Mobil sürümünde ekstra olarak SMS güvenliği de sağlamakta ve buradan özellikle bağlantı (link) ile gelebilecek tehditleri engellemektedir.

Bitdefender Mobile Antivirüs


Kullanıcıya kolay bir ara yüz sunmak isteyen güzel bir antivirüs yazılımıdır. Karışık olmayan ve kolay yönetilebilir olması ile bilenen uygulamayı Play Store’dan ücretsiz bir şekilde temin edebilirsiniz. Özellikle web güvenliği ve veri hırsızlığı konusunda başarılı olan uygulamanın en son sürümünde VPN özelliği de eklenmiş bulunmakta.

Eset Mobile Security


Eski güvenlik yazılımlarından olan Eset, bazı araştırmalara göre dünya üzerinde en çok kullanılan antivirüs programlarının sahibi. Mobil sistemler üzerinde oldukça performanslı bir şekilde güvenliğinizi sağlayan uygulama, ayrıca sürekli güncellenen virüs ve kötü yazılım veri tabanı ile başarılı bir koruma sağlıyor.

Malwarebytes – Antivirüs & Anti-Malware


Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda son zamanlarda sıkça kullanılan seçeneklerden birisi halini almıştır. Eğer güncel olarak yazılım dünyasını takip ediyorsanız bu Malwarebytes’ın yükselişi sizi şaşırtmış olabilir. Telefon üzerinden dosyalarınızı ele geçirdiğini iddia edip sizden para talep etmekte kullanılan sisteme karşı oldukça başarılı sonuçlar elde ettiği söyleniyor. Uygulamanın ücretli ve ücretsiz şekilde 2 farklı kullanım seçeneği bulunuyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir