En İyi Netflix Alternatifi Dizi – Film Platformları

Geçtiğimiz günlerde Netflix’in ülkemizde yayın hayatını durduracağı iddialarıyla internet dünyası çalkalanmaya başladı. Tüm dizi severler En İyi Netflix Alternatifi Dizi – Film Platformlarını aramaya başladı. Sizler için derlediğimiz bu alternatifler ile seyir keyfinize kesintisiz bir şekilde devam edeceksiniz.
Güzel kızlar ataşehir escort sitesinde hazırlar.

Netflix, Türkiye pazarına girdikten sonra büyük bir hızla yükselmiş ve hemen hemen her dizi severi kullanıcıları arasına katmıştı. Düşük fiyatlandırması ve kaliteli prodüksiyonları ile artan popülaritesi söz konusuyla ne yazık ki iddialara göre politik zemine takılarak birtakım sorunlar yaşadı. Peki öyleyse Netflix yerine kullanılabilecek dizi siteleri hangileridir?

En İyi Netflix Alternatifi Dizi – Film Platformları

Pluto TV

2014 yılında ViacomCBS bünyesinde yayınlanan PlutoTV, Amerika’da kullanılan gözde TV platformlarından birisidir. 250’den fazla kanal ve 1000’den fazla TV gösterisine sahiptir.

  • Üyelik alarak kullanmaya başlayabileceğiniz PlutoTV, onlarca akıllı televizyon ile entegre çalışabilmektedir.
  • Bilgisayar deneyiminin yanı sıra mobil tarafda da özelleştirilmiş uygulamasıyla oldukça kaliteli seyir keyfi sunmaktadır.

HBO

HBO ismini daha önce anımsar gibi oldunuz değil mi? Evet, GameOfThrones dizisinin yayınlandığı TV platformu HBO’dur. Böylesine kaliteli yapımı ortaya çıkarabilen platform elbette ki Netflix’in de güçlü bir rakibi olacaktır.

  • Ebeveyn kontrol mekanizmasının yanı sıra yaşlara göre içerik filtreleme kabiliyetine de sahiptir.
  • iOS ve Android pazarında uygulamalara sahiptir.
  • 2 haftalık ücretsiz ve akabinde aylık 9 Euro ücretle üyelik seçeneği sunmaktadır.
  • Çevrimdışı izleme özelliği ile istediğiniz içerikleri internet olmadan da görüntüleyebilirsiniz.

Amazon Prime VIDEO

Dev alışveriş sitesi olan Amazon’un güçlü ürünlerinden birisi olan Amazon Prime Video, yüzlerce kaliteli içeriğe sahiptir.

  • Prime Video servisine üye olanlar, Amazon İçerik Kataloğu sistemine de erişebilme imkanı kazanmaktadır.
  • iOS, Android ve Fire cihazlarıyla hemen hemen her yerden seyir keyfi yaşayabilirsiniz.
  • Çevrimdışı seyir yeteneğine sahip olmasıyla istediğiniz içeriği indirerek internetsiz olarak erişebilirsiniz.
  • Üyelik seçeneği ise 1 ay ücretsiz ve akabinde aylık 4 Euro olarak sunulmaktadır.

TUBI TV

TUBI TV, Fox şirketinin bir ürünüdür. Ayrıca gelişmiş bir arama motoruna sahip yazılımı ve yüzlerce TV gösterisinin yanı sıra okul öncesi çocuklar ve bebekler için eğitici içeriklere de sahiptir.

  • Android ve Apple başta olmak üzere pek çok akıllı TV’de senkronize seyir yaşayabilirsiniz.
  • Üyelik olmadan içeriklere erişilemiyor.

BluTV

Türkiye’de en fazla tercih edilen TV platformlarından birisi olan BluTV, reklamsız ve hızlı bir arayüzle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Behzat Ç. gibi önemli yapıtları bünyesine katmasıyla birlikte adı daha da duyulan platform gelecekte kendisinden oldukça söz ettirecek.

PuhuTV

BluTV’nin yanı sıra ülkemizde bilinen bir diğer platform ise şüphesiz PuhuTV’dir. Fi, Şahsiyet gibi önemli yapıtlara sahip olmasıyla daha da tanınan platform ücretsiz bir şekilde kullanıcılara yayın vermektedir. Bu ücretsiz hizmetlerin gelir kaynağı olarak ise ürün yerleştirme ve reklamları kullanan PuhuTV, Netflix’in ardından ülkemizde daha da popülerleşecek gibi görünüyor.

Turkcell TV+

Dev operatör şirketi Turkcell’e ait bir ürün olan TV+, içerisinde barındırdığı yüzlerce film, dizi, belgesel içeriklerini hangi operatör olursa olsun ücretsiz bir şekilde sunmaktadır.

Yakında Aktifleşecek En İyi TV Platformları

Dizi, film ve belgeseller hızlı bir şekilde teknolojinin mobil yapısına adapte olarak akıllı TV’lerden, akıllı telefon ve saatlere kadar her yerde yayınlanmaya başlıyorlar.

Dev firmaların hazırlandığı yeni projelerine hızlıca göz atalım.

Facebook Watch

Yavaş yavaş tüm ülkelere adapte edilerek geliştirilen Facebook Watch, Facebook ekibinin yeni ve başarılı ürünlerinden birisidir.

Facebook Watch, bildiğiniz tüm dizi ve filmleri ücretsiz bir şekilde sunacak bir platform hazırlıyor. Kazanç olarak ise sadece reklamları tercih eden firma, Elizabeth Olsen ile hazırladığı 10 bölümlük dizi ile ürünün duyurusunu da yapmış oldu.

Apple’da Geliyor!

Apple, Apple içindir mentalitesini devam ettiren dev şirket, henüz adı resmiyet kazanmayan TV platformunu da ücretsiz bir şekilde Apple kullanıcıları için yayınlamaya hazırlanıyor.

Tim Cook, kesin olarak belirlediği hatlarla  uyuşturucu-cinsellik gibi kavramlardan çok uzak olacak şekilde prodüksiyon yapımları ortaya konulacak.

İnternet derinliklerinde bu platformda HBO ürünlerinden de görebileceğimiz iddiaların olduğunu belirtmekte fayda var.

Freedive

Amazon devinin daha önce TV platformlarına Amazon Prime platformuyla giriş yaptığını biliyoruz. Bu projesiyle IMBD üzerinden eski ve klasik dizi, film ve şovları bir araya getirerek ücretsiz bir şekilde sunmayı amaçlıyor.

Şimdilik ABD kıtasında aktif olsa da yakında tüm dünyaya sunulmaya hazırlanılıyor.

Disney+

Disney başarılı sinema ögeleriyle(Marvel vb.) sektörde kazandığı gücü ile FOX’u satın alarak TV dünyasında büyük bir tahta sahip olduğunu biliyoruz. Netflix’e güçlü bir rakip olacak  TV platformunda Avengers ekibinin de yer alacağı bilinenler arasında.

Ülkemizde Netflix sonrası en yaygın kullanılan TV platformlarının PuhuTV ve BluTV olduğunu görüyoruz. Sizin favori TV platformunuz hangisi?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir