En Ucuz iPhone 7 Nereden Alınır?

Geçtiğimiz aylarda lansman sonrasında pek çok ülkede satışa sunulan Apple’ın son üyelerinden iPhone 7 ve 7 Plus; nihayet Türkiye’deki Apple mağazalarında ve operatörlerde de satışa sunuldu. En ucuz iPhone 7 nereden alınır? Sorusu ise, geçerliliğini her yıl iPhone modellerinde olduğu gibi korumaya devam ediyor. Bu yazımızda, bu sorunun cevaplarını olabildiğince araştırdık ve en ucuz iPhone 7 seçeneklerini sizler için sıraladık.

1. Yurtdışından

Kesinlikle en uygun seçeneklerden bir tanesi bu. Ancak, pasaport kaydı ve benzeri etmenlerin bulunması, bu konunun uzamasına ve ek masraf oluşturmasına sebebiyet veriyor. Türkiye’deki vergilere ve benzeri ek masraflara baktığımızda, aslında Yurtdışında iPhone 7 almak çok daha mantıklı bir seçim gibi görünüyor. Eğer, yurtdışında belli başlı kaynaklarınız, arkadaşlarınız ve benzeri ilişkileriniz mevcutsa yahut yakın zamanda yurtdışına çıkmayı planlıyorsanız, Türkiye’deki fiyatlardan daha ucuza, iPhone 7’yi yurtdışından edinebilir, burada pasaport hakkınız ile kaydınızı yaptırabilirsiniz.

2. Uluslararası ve Yerel E-Ticaret Sitelerinden

eBay ve benzeri ticaret siteleri, gün geçtikçe büyüyorlar ve artık internet de telefon satın alabileceğiniz bir mecra haline geldi. Siz de, iPhone 7 almak istiyorsanız ancak nereden alacağınız konusunda “ucuzluk” etmenini göz önünde bulunduruyorsanız; belli başlı e-ticaret sitelerine göz gezdirmenizde yarar var. Kısa süre içerisinde bu e-ticaret sitelerinde büyük kampanyalar ile karşılaşabilirsiniz yahut Türkiye’den daha ucuza yurtdışından da, bu ticaret siteleri aracılığı ile ucuz iPhone 7 alabilirsiniz.

3. Operatörlerden

Evet, Türkiye’deki operatörler maalesef büyük faizlerle telefon satışı yapabiliyorlar ancak henüz çıkan bir model olarak iPhone 7’nin satın alınabilirliğini ve çekiciliğini arttırmak amacıyla, operatörler belli başlı kampanyalar yapabilirler. Bu kampanyaları kısa süre içerisinde takip ederek, iPhone 7’ye avantajlı bir şekilde sahip olabilmeniz, bizce mümkün. Özellikle Türk Telekom, bedava konuşma ve üç ay fatura ödememe gibi etmenlerle avantajlı kampanyalar yapabiliyor ve siz normal operatör fiyatından çok daha ucuz bir fiyata iPhone 7’ye sahip olabiliyorsunuz.

Dolayısıyla, takip ve güncel olarak incelemekte fayda var. Ucuz iPhone 7 satın almak için yukarıdaki seçenekler dışında, düzgün bir seçenek ise neredeyse yok.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir