En Yararlı ve En Eğlenceli 4 Android Uygulaması

Bu yazımızda sizlere en yararlı ve en eğlenceli olan 4 google android uygulamasından bahsedeceğiz. Bu uygulamalar android telefonlarda yüklü olduğu takdirde, telefonlarınız sizlere daha bir farklı gelecektir.

1. Uygulama Google Fit

googlefit2Son zamanlarda çıkan bu uygulamadan eminiz ki çoğu android kullanıcısının haberi bile yoktur. Fit adından da anlaşılacağı gibi, sağlık ve fitness verilerini tek bir ortamda toplayan bu uygulama ile birlikte, en kısa yoldan sağlık danışmanınıza ulaşabileceksiniz. Programın ne işe yaradığı ve içerikleri hakkında daha detaylı bahsetmek gerekirse; Google Fit uygulaması bizim günlük olarak yapmış olduğumuz aktiviteleri takip altına alabiliyor, ölçülerimizi kayıt edebiliyor ve bir sonraki ölçümlerde karşılaştırıp ne kadar geliştir sağladığımızı gösterebiliyor.

Google Fit uygulamasının bizlere sağladığı en önemli özellik ise günlük ve haftalık olarak sunduğu raporlardır.

2. Uygulama Androidify

Androidify2

Androidify uygulaması ise daha çok eğlenceye dayalı maksatlar için üretilmiş bir uygulamadır. Ücretsiz bir şekilde indirme imkanı sunulan bu program ile yapabileceksiniz program içerisinde yer alan animasyonlar ile kısıtlıdır. Şöyle ki; Uygulama içerisinde yer alan animasyonların boyu, cinsiyeti, kıyafeti gibi çeşitli görselliklerinde değişiklikler yapabiliyorsunuz. Zevkinize göre animasyonu tasarladıktan sonra ister kayı edebilir, isterseniz paylaşabilirsiniz. Çocuk giydirme oyununlarının profesyonel anlamda yapılmış olanına Androidify diyebiliriz.

3.Uygulama Google Gesture Search

googlesearch2Google Gesture Search ile android telefonlarınızda ki her türlü veriye anında ve en kısa yoldan ulaşabilirsiniz. Google Gesture Search uygulamasını android telefonlarınıza kurduktan sonra uygulama, rehber, müzik, galeri gibi bölümlerin hafızasına ulaşmasına izin eriyorsunuz demektedir. Bu erişim izni daha sonradan sizin verilerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Tüm bu işlemlerden sonra yapacağınız sadece ekrana dosya ve ya uygulamanın baş harflerini çizmek olacaktır. Google Gesture Search, bu harfleri dikkate alarak hızlı bir şekilde harfler yardımıyla seçmiş olduğunuz uygulama ve ya dosyayı sizlere sunacaktır.

4. Uygulama Google Calendar

googlecalendar3Google Calendar uygulaması geçtiğimiz günlerde Gmail uygulaması ile birlikte bir tasarım değişikliği göstermiştir. Fakat Google Calendar, uygulamasının tasarımının değişmesi ile birlikte bir çok yeni özellik eklenmiş ve tasarımdan ziyade bir çok yeni özellik devreye girmiştir. Uygulamanın gelişimine örnek vermek gerekirse; satın almış olduğunuz bir bileti ve ya yer ayırtmış olduğunuz bir rezervasyonu direk olarak siz uğraşmadan takvime ekleme işlemi yapabiliyor, sadece bununla kalmıyor ve uçuş numaraları gibi bir çok detayıda otomatik olarak gerçekleştirebiliyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir