Facebook Spamdan Trend Micro ile arınıyor

Sosyal medya sitelerinin internet ortamını kapladığı günümüzde FACEBOOK sitesinin yeri farklıdır. Ancak bu durum spam uygulamalar ve bazı zararlı işlemlerle kullanıcıların başını ağrıtmakta. İşte Trend Micro ile daha sade ve temiz bir Sosyal medyaya kavuşmak bizleri bekliyor.

Sosyal medyanın devlerinden olan FACEBOOK sitesi üzerinde kullanıcılar için üretilen uygulamalar daha rahat ve zevkli zaman geçirmeyi hedefliyor. Bu uygulamaların başında çoklu oyunlar gelmekte. Bunun yanında farklı uygulamalar ile birlikte kurumsal kimliğe sahip firmaların sunduğu uygulamalarda yer alıyor.

Facebook sistemi güzel bir şekilde işlerken, yine her zamanki gibi bunu çıkarları amacı doğrultusunda kullanan kişiler türemekte ve biz Facebook kullanıcıların bilgilerini çalmaktalar. Farklı uygulamalar ile insanların bilgilerini kullanıp sahtekârlık yapan kişiler türedi ve bunun önüne geçmek için ise Trend Micro ile görüşmeler başlandı.

Trend Micro, Dijital platformda güvenlik açısından önemli bir yere sahip olması ile tanınan bir kuruluş olup, Sosyal medya takip edenlerine daha rahat bir kullanım sunmak için paçaları sıvamış durumda. Facebook sitesi üzerinden Fearless Web topluluğunu beğenerek ve güvenlik yazılımına kaydolarak güvenli internetin tadını çıkartabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir