Facebook ve Twitter’a kontrol merkezinizden yazın

Görseli ilk gördüğünüz anda eminim ki aklınıza ilk olarak Jailbreak gelmiştir. Fakat bu işlemi yapmak için Jailbreak’li bir cihazınızın olmasına veya iOS 7.0 sürümüne sahip olmanıza gerek yok. iOS 7 işletim sisteminde Jailbreak’li cihazımı kullanırken Facebook veya Twitter’da çok daha hızlı şekilde paylaşımda bulunabilmek için, kontrol merkezimize Twitter ve Facebook’u eklediğimiz bir Tweak mevcuttu. Artık, buna sahip olmak için cihazımızı JB işleminden geçirmemize gerek yok.

taptoshare

Bildiğiniz gibi yeni işletim sistemi artık 3.Parti birçok yazılım ile bize cihazımızı ve kontrol merkezimizi daha çok kişiselleştirebilme izni sağlıyor. Bu alanda hazırlanan muhteşem uygulamalardan birisi de hiç şüphesiz TaptoShare uygulamasıdır. Bu uygulamanın bize sunmuş olduğu Widget sayesinde kolaylıkla cihazımızın kontrol merkezine Facebook ve Twitter paylaşım butonları koyabiliyoruz.  Hatta eğer yalnızca Facebook veya yalnızca Twitter butonunu kontrol merkezinizde görmek istiyorsanız widget bunu da destekliyor.

Kontrol merkezinize TaptoShare’i eklemek için öncelikle uygulamanın cihazınıza uygun olan versiyonunu App Store üzerinden ücretsiz olarak indirin. Hemen ardından da kontrol merkezine giriş yapın ve alt tarafta yer alan düzenle butonundan TaptoShare widgetini kullandığınız Widget’lerin arasına yerleştirin. Hepsi bu kadar.

Eğer yalnızca birini yerleştirmek istiyorsanız da o halde, Ana ekrandan uygulamanın içerisine girin ve Ayarlar bölümünden dilediğiniz gibi Widget’inize ayar verin. Henüz uygulamanın geliştirilmesi gereken yerleri var fakat şuanda da gayet kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir