Facebook’tan Yeni Uygulama: Stickered

Facebook’tan yepyeni bir uygulama geldi ve çok yakında iOS için App Store’da yerini alacak. Android cihazlar için Google Play Store’da yerini alan Stickered uygulaması, Messenger uygulaması ile birlikte çalışarak arkadaşlarınıza fotoğraf göndermeden önce bu fotoğraflara eğlenceli stickerlar ekleyerek eğlenceli vakit geçirmenizi sağlamak.

Messenger uygulaması ile ortak olarak çalışacak ilk uygulama olan Stickered uygulaması ile fotoğrafınızı seçerek boyutlandırıp kendinize uygun stickerları (sarı kafalar vs.) dilediğiniz gibi eğlencenize ortak yapabileceksiniz.

TechCrunch sitesinde yer alan haberde, “Messenger uygulaması üzerinde kendinizi anlatabilmenin en hızlı yolu sticker ve fotoğraflardır” şeklinde bir habere yer verilirken bu habere “Bu uygulama bu ikisini bir araya getirmenin en eğlenceli yolu” şeklinde devam ediliyor.

Messenger ekibi tarafından yapılan ve Creative Labs projesi olan Stickered uygulaması ile fotoğraf galerinizden bir fotoğraf seçiyorsunuz (veya kameranızı kullanarak bir fotoğraf çekiyorsunuz) ve daha sonrasında yaratıcı şekillerde bu fotoğraflarınıza stickerlar ekliyorsunuz.

Messenger uygulamasında yer alan yüzlerce stickerdan birini seçebilir ve bunları parmağınızla dilediğiniz gibi hareket ettirebilir hatta boyutlandırabilir ve yeniden poziyonlandırabilirsiniz.

Stickered-android

İşinizi bitirdiğinizde, Messenger ikonuna dokunmak suretiyle Messenger uygulamasına geçiş yapın ve dilediğiniz arkadaşınıza çalışmanızı gönderin.

TechCrunch haberine göre ekip Stickered uygulamasını geliştirirken aşağıda görebileceğiniz Los Angeles’ta çekilen ve Messenger uygulamasında insanların sticker kullanmalarını sağlamaya çalışan Facebook televizyon reklamından ilham almış.

Stickered uygulamasının Android sürümü Google Play Store’da yayınlandı ve iOS sürümü de Apple’ın onayından geçer geçmez (tahminen bugün içerisinde) App Store’da yerini alacak. Uygulama App Store’da yerini aldığında da sizleri bu konu üzerinden bilgilendireceğiz.

Stickered uygulamasını Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirmek için tıklayın.

Güncelleme: Stickered uygulaması iOS için App Store’da yerini aldı.

Stickered uygulamasını App Store’dan ücretsiz olarak indirmek için tıklayın.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir