Facebook’un Yeni Uygulaması Signal

Facebook geçtiğimiz günlerde yeni bir uygulamasını daha yayına girdi. Yeni uygulama Signal, birçok farklı özelliği ile çeşitli meslek gruplarının hayatlarını daha da kolaylaştıracak.

Birkaç hafta önce yayınlanan Mentions uygulaması fazla tutmayınca, uygulama tüm onaylı gazetecilere açılmıştı. Mentions uygulaması sayesinde gazeteciler kolaylıkla canlı yayın gerçekleştirebiliyorlar. Facebook’tan açıklanan habere göre de Mentions uygulamasının yanına bir de Signal eklenecek.

Signal uygulaması ne işe yarıyor?

Onaylanmış veri kaynaklarından haber toplamayı sağlayan Signal, size tek platform üzerinden tüm haberlere kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. Uygulama sayesinde gazeteciler tek bir kaynak üzerinden hem haberleri takip edecek hem de yazılarını hazırlayabilecekler.

Uygulama biraz da Twitter mantığında kurulmuş. O an dünyada en çok ne konuşuluyorsa Trend Topic kısmından takip edebiliyorsunuz. Ayrıca en çok konuşulan ünlüler gibi filtrelemeler de yapabiliyorsunuz. Bu da magazin habercileri için büyük bir kolaylık olmuş diyebiliriz.

Uygulama ücretsiz olarak sunuluyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir