Fitness aktivitelerinizin takibi için en iyi uygulamalar!

Kış bitti ve fazla kilolardan kurtulma sezonu başladı. Bunun için biraz şekle girmenin zamanı geldi. Eğer küçük bir ekstra yardıma ihtiyacınız varsa bunun için gerekli uygulamalar işte burda. Fitness için koyduğunuz hedefleri takip edebileceğiniz inanılmaz uygulamaların listesini bulduk, meraklısına ve kullanıcısına sunuyoruz.

Human

Human.
Bir egzersiz programına başladığınızda, belirli bir düzen içinde ne kadar egzersiz yapacağınızı belirlemek çok önemlidir. Bu uygulama bir dakikadan fazla hareket etmeye başladığınızda sizi otomatik olarak takibe alıyor. Günlük 30, 60 ya da 90 dakikalık planlarla hareket yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken iPhone’nuzu cebinizde ya da çantanızda tutmak. (Ücretsiz)

Breeze

Breeze.
Bu uygulama iPhone 5s için. Aktivite kayıtlarınızı tutmanıza yardımcı olacak. Hedefinizi belirleyin ve hedefe ulaştıkça daha yükseğini planlayın. Haftalık geçmişinizi kontrol edebilecek ve ne kadar ilerlediğinizi bu sayede görebileceksiniz. (Ücretsiz)

Nike+ Move

Nike+-Move.
Fitness ‘ın en ünlü markası sizin için iPhone 5s te bir uygulamaya sahip. Nike in bu uygulaması sayesinde ne zaman nerede nasıl hareket ettiğinizi takip edebileceksiniz. Hedef belirleyip ona ne kadar yaklaştığınızı görebileceksiniz. Bugün ve yarının sonuçlarını karşılaştirabileceksiniz. Ne zaman koşup ne zaman yürüdüğünüzü yada ne zaman bisiklet sürdüğünüzü görebileceksiniz. (Ücretsiz)

Lose It!

Lose-It.
M7 işlemcisi olmayanlar için günlük aktivitelerini takip edebilecekleri başka uygulamalar da var. Sadece veri girme konusunda daha aktif olmanız gerekli. Hareketlerinizi kalori alımınızı ve kilonuzu takip etmede mükemmel bir uygulama. Ayrıntılı yiyecek veritabanı ile kalori alım miktarınızı girebilirsiniz. Egzersiz veritabanı ile ne kadar kalori yaktığınızı takip edebilirsiniz ve ağırlık izleyicisi ile hedeflerinizin izinde olabilirsiniz. (Ücretsiz)

Go – Meal and Fitness Tracker

Go-Meal-and-Fitness-Tracker.
Egzersizin yanında sağlıklı bir diyet de bir o kadar önemli olduğu için bu uygulama ne yediğinizin ve ne kadarını yaktığınızın farkında olmanızı sağlar. Öğün verisini girin ve referans için bir resmini çekin. Günlük, haftalık ve aylık yeme içme ve egzersiz programınızı izlemek için İnteraktif zaman çizelgesini kullanın. (Ücretli: 1.99 $)

Fitbit

Fitbit.
Adımlarınızı, yürüme mesafenizi ve yaktığınız kalorileri bu uygulama ile takip edebilirsiniz. Fitbit cihazınızı bu uygulamaya bağlayın hepsi bu kadar. Fitbit cihazınızı kablosuz olarak iPhone’a senkronize edin ve yiyecek içecek, uyku, ağırlık gibi verilerinizi girin ve günlük ilerlemenizi takip edin. Motivasyon ve destek için arkadaşlarınızla bağlantı kurun. (Ücretsiz)

Lift

Lift.
Diğer uygulamalarla benzer özellikleri dışında adım adım yoga ve meditasyon videolarını takip edin. Lift ortamında başka insanlarla tavsiye destek ve sosyal etkileşim için bağlantı kurun. (Ücretsiz)

Fitocracy

Fitocracy.
Bu interaktif workout takipçisi ile sosyal bir ortamda fitness aktivitenizi gerçekleştirin. Video oyunu oynarcasına başarı kilitlerini açın ve hedefinize ulaşmaya çalışın. Sohbetlere katılın ve diğer Fitocrat’lılardan tavsiyeler alın. (Ücretsiz)

Calorie Counter Plus: diets and activities

Calorie-Counter-Plus.
Bu uygulama sayesinde sadece aldığınız kaloriyi hesaplamakla kalmayacak, hangi tip kalori aldığınıza ve ek vitamine ihtiyacınız olup olmadığına da bakabileceksiniz. Bu uygulamada 70.000 den fazla yiyecek bilgisi bulunduran bir veritabanı bulunmakta. (Ücretli: 4.99 $)

Calorie Counter & Diet Tracker by MyFitnessPal

MyFitnessPal.
MyFitnessPal en önemli fitness uygulamalarından biridir. Diğer benzer özelliklerin yanında arkadaşlarınızın da sizi takip edebilmesini sağlar. 3 milyondan fazla yiyecek bilgisi bulunan veritabanı ve senkronizasyon harikası ile zaman kaybetmeden kilolarınızı vermenin takibinde olabileceksiniz. (Ücretsiz)

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir