Fotoğraflarınıza Zaman Damgası Ekleyin

Photo Timestamp, Cydia’da yer alan ve fotoğraflarınıza hiç de zararlı olmayan ve fotoğraflar uygulamasında görünecek şekilde şekilli bir zaman göstergesi eklemenizi sağlayan bir jailbreak tweakı. Bu zaman damgaları fotoğraflrınızda kalıcı değil, sadece fotoğraflar uygulamasında gezinirken fotoğraflarınızda görünüyor. Zaman damgalarını parmağınızı ekranda kaydırmak suretiyle yer değiştirebilir ve dilediğiniz konuma alabilirsiniz.

Photo Timestamp tweakını cihazınıza kurduktan sonra, Ayarlar menüsünde eklenti ayarlarını göreceğiniz yapılandırma seçenekleri mevcut olacak. Oradaki menüden arkaplan rengini, yazı rengini, pozisyonunu, fontunu ve yüksekliğini ayarlayabilirsiniz. Ayrıca her şeyi varsayılan ayarlarına getirebileceğiniz bir buton da aynı menüde mevcut.

Photo Timestamp tweakının güzel özelliklerinden bir tanesi de manzara ve portre modları arasındaki “hafıza” özelliği. Zaman damgasının pozisyonunu dokunmak ve kaydırmak suretiyle değiştirdiğinizde, Photo Timestamp her oryantasyonda zaman damgasının bir önceki pozisyonunu hatırlıyor.

iOS üzerinde hâlihazırda fotoğraflar uygulaması içerisinde zaman damgaları bulunduğunu söyleyenler olabilir fakat Photo Timestamp kullanıcılara fotoğrafları özelleştirilmiş bir damgayla tam ekran görüntüleme imkanı sunuyor.

Photo-Timestamp-2

Photo Timestamp tweakı Cydia’da BigBoss reposunda 1.99 dolardan satılmakta. Eğer kullanmayı düşünüyorsanız veya kullanıyorsanız, tweak hakkındaki görüşlerinizi bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir