Fujitsu Teknolojisi ile Tüm kağıtları dokunmatik olarak algılama

Dokunmatik cihazlardan sonra elinizde bulunan hiçbir özelliği olmayan bir kağıdı dokunmatik olarak kullanmak ister misiniz? Fujitsu Teknolojisi ile bir kağıdı dokunmatik olarak algılayabilir ve işlemler yapabilirsiniz.

fujitsu teknoloji

Fujitsu Teknolojisi ile deneme aşamalarına gelen teknoloji projektör ve kamera ile geliştirilmiş durumda. Bu teknoloji masa halindeki projektör ile çalışmaktadır. Masanın üstün teknolojisi ile el hareketlerinizi ve buradaki işlemlerinizi kağıtların üstünden algılayabilmektedir. Sadece kağıt değil, defter gibi kalın nesnelerde de algılayarak işlem yapmanıza yardımcı olur. Ayrıca burada seçeceğiniz bir yeri kaydedebilir veya defteri sırasıyla sanal ortama aktarabilirsiniz.

Bunların yanında Fujitsu Teknolojisi ile kağıtta bulunan yazıları veya resimleri dijital ortamda oynamalar yapabiliyor ve internet üzerinde farklı amaçlarla kullanabiliyorsunuz. Bu teknoloji gelişmekte olup daha faklı cihazlara uygulanması bekleniyor. Sadece işleyişi için bir adım olup ilerleyen zamanlarda daha farklı bir hal alması bekleniyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir