Galaxy Ailesinin Yeni Üyesi Galaxy Note 10.1 Tanıtıldı

Galaxy ailesinin yeni üyesi, 10.1 inç ekran ile S Pen teknolojisinin bir araya geldiği Galaxy Note 10.1 tanıtıldı. Cihaz 1.4 GHz’lik dört çekirdekli işlemcisi ve 2 GB’lık RAM’i sayesinde performanslı bir ürün olduğu izlenimini veriyor. Cihazdaki üç farklı bağlantı seçeneği mevcut; sadece Wi-Fi özellikli model, lansman’ının yapılması ile birlikte satın alınabilecek Wi-Fi ve 3G HSPA-Plus bağlantılı model bu sene içinde erişelebilir olacak. Galaxy Note 10.1, bu ay içinde kademeli olarak çeşitli global ve yerel pazarlarda satışa sunulmaya başlayacak Çoklu ekran özelliğiyle gerçek çoklu işlev’i beraberinde getirecek olan Galaxy Note 10.1 kullanıcılar kolayca iki farklı uygulamayı aynı anda kullanarak gerçek ve kullanımı kolay bir çoklu işlev deneyimi yaşayabilecekler.

Samsung Galaxy Note 10.1

Kullanıcı bir yandan web sayfalarını veya videoları görüntülerken ya da diğer uygulamaları başlatırken, aynı zamanda çalışma alanını bölerek S Pen ile fikirlerini yazabiliyor veya çizim yapabiliyor. İstediği görüntüleri kopyalayabiliyor, kesebiliyor ve bu görüntüleri diğer ekrana yapıştırarak üzerine kişisel notlar yazabiliyor.

S Pen’in işlevselliği 10.1 inç’lik ekranda en iyi deneyimi elde etmek için özel olarak tasarlandı. S Pen doğrudan cihazın içine yerleştirilmiş ve çıkarıldığı zaman S Note, S Planner, Crayon physics, Adobe Photoshop Touch, ve Polaris Office gibi özel olarak geliştirilmiş uygulamaların bulunduğu menüyü otomatik olarak başlatıyor. Alternatif olarak kullanıcılar, tercih ettikleri uygulamayı kolaylıkla belirleyip anında açılmasını sağlayabiliyorlar. Örneğin S Note uygulaması kullanıcı S Pen’i cihazdan çıkardığı zaman anında açılabiliyor. S Note; kullanıcılara notları ve çizimleri diğer dijital içerikler ve kullanıma hazır şablonlarla birleştirme imkanı veren benzersiz bir araç. Shape Match ve Formula Match özellikleri S Pen ile elle yazılmış nümerik formülleri çözüyor ve geometrik şekilleri düzeltiyor.

S Note aynı zamanda arama motorlarına bağlantılı olduğu için kullanıcılar, ekranlar arasında geçiş yapmadan içerik araştırması yapabiliyor ve edindikleri bilgileri kolayca S Note’lara sürükleyip bırakabiliyor. Samsung Galaxy Note 10.1’e özel, önceden yüklenmiş Adobe Photoshop Touch uygulaması ise kullanıcılara S Pen’in hassasiyeti ve kolaylığı ile resimlerini profesyonel bir şekilde düzenleme olanağı sağlıyor.

Samsung Galaxy Note 10.1

Galaxy Note 10.1 kullanıcıların ders dinlerken doğrudan bir eTextbook’a (elektronik ders kitabı) not almalarını veya kompozisyon yazarken aynı anda Web’den araştırma yapabilmelerini sağlayan ideal bir öğrenim aracı. Galaxy Note 10.1 için en iyi şekilde düzenlenmiş olan Samsung Learning Hub servisi kullanıcılara her yaş için multimedya öğrenim içeriğine erişim sağlıyor. İçerikte çeşitli Samsung cihazlarıyla paylaşılabilen eTextbook’lar, ders anlatımı videoları, interaktif koçluk ve benzeri birçok araç mevcut. Dahası, Learning Hub ders programı oluşturma ve performans yönetimi sunan öğrenme yönetimi özelliği ile  her yaştan kullanıcıya kendi hızında öğrenme keyfi sunuyor.

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir