Bu telefon cebinize sığmayacak “Galaxy Mega 6.3”

Akıllı telefon piyasasında öncü firmalardan biri olan Samsung, son günlerde yeni telefon modelleri ile insanları şaşırtmaya devam ediyor. Android işletim sistemli cihazları ile akıllı telefon pazarındaki diğer cihazlara büyük rakip olmaya devam ediyor. Galaxy Win modelinden sonra yine gündeme damgasını vuracak bir cihaz ile karşımızda. “Galaxy Mega 6.3”

samsung galaxy mega

Galaxy Mega 6.3 isminden de anlaşıldığı gibi Mega boyutlarda bir telefondur. İsminde bulunan 6.3 sayısının anlamı ise boyutu ile ilgilidir. 6.3 inç’lik ekrana sahip olan Galaxy Mega 6.3 cebinize sığmayacak bir yapıda olması bir dezavantaj gibi görünmektedir.

samsung galaxy mega

Şimdide Galaxy Mega 6.3 Özellikleri hakkında biraz bilgiler verelim.

Galaxy Mega 6.3 modeli PLS HD ekrana sahip olup son çıkan grafiksel oyunları ve birçok formattaki (Blu-ray dahil) videoları desteklemektedir. Fotoğraf çekme kalitesine bakılacak olursa 8 megapiksellik bir ana kameraya, 2 megapiksellik ön kameraya sahiptir. Cihazda çift çekirdek bulunması, daha rahat kullanıma olanak sunmakta ve cihazı teşvik eden özelliklerinden biri olmaktadır. Rahat rahat birden çok uygulamayı aynı anda kullanmanız için ise 1.5GB RAM özelliğine sahip olacağı alınan duyumlardan birisidir.

Akıllı telefon piyasasında en son çıkan telefonlarda bulunan Bluetooth 4.0 desteği bu cihaz içinde bulunmaktadır. Bataryasında ise 2800-3200 mAh arası bir özellikte sunulması bekleniyor. Daha büyük bir ekran ile üretilmesi şarjın hızlı tüketilmesinde sorun oluşturacağı gibi beklentiler mevcuttur. Ancak Samsung geliştirilen teknolojiler ile beraber bununda üstesinden geldiği hakkında duyumlar medyaya sızmaktadır.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir