Galaxy Note 3 Geliyor mu?

Samsung, Galaxy S4’ü çıkardıktan sonra Galaxy Note 3 de geliyor mu söylentileri başladı. Bir çok kullanıcının hemfikir olduğu bir konu var ki o da Samsung eğer Galaxy Note 3’ü çıkarmaz ise bu tam bir aptallık olacaktır çünkü pazarda kendine oldukça büyük yer edinen Note serisi en çok satış yapılan modellerden.

note-3-proto

Şimdiye kadar Galaxy Note 3 hakkında birçok söylenti dolaşıyor olsa da, son duyumlarımız, Note 3’ün en az 5.8 inç boyutunda olacağı ve HD görüntüye sahip olacağı yönünde. Metal kasaya sahip olacağı yönünde birçok söylenti bulunuyor olsa da, bu konuda bazı ikilemler mevcut, keza azı dedikodular kasasının eskisiyle aynı, yani plastik kasalı olacağı yönünde.

Son gelişmelerden bahsedecek olursak, kamerası hakkında bazı söylentiler dolaşmakta. ETNews’in haberine göre, Samsung Galaxy Note 3, üzerinde 13 mega piksel kamerayla birlikte kullanıcılara merhaba diyecek. Galaxy S4’ün 13 mega piksel kamerayla kullanıcılarla buluştuğu göz önünde bulundurulduğunda pek uzak gelmese de Note 3’ün akıllı telefondan biraz daha ötede bir cihaz olması gerektiği, diğer Note serisi cihazlar göz önünde bulundurulduğunda pek aşikar. Öte yandan, Samsung’un 3x zoom mekanizması üzerinde çalışmalar yaptığı, resim stabilitesi üzerinde yoğun çalışmalar yaptığı da ortalıkta dolaşan söylentiler arasında yer almakta.

Yeni başlayanlar için Samsung’un bir çekincesi var ki o da cihazın boyutunu değiştirmeden zoom sensörü eklemenin daha pratik bir yolunun olmadığı hususu. Bu konu resim stabilitesi açısından önemli bir gelişme olabilir ve hatta Galaxy S4’e bakıldığında kayda değer bir geliştirme olabileceği kesin.

Önümüzdeki aylarda Galaxy Note 3 hakkında bir çok söylenti dolaşacağı konusu söz konusu ve güzel gelişmeler olduğunda en kısa sürede bu gelişmelerden haberdar olacağımız kesin. Şunu da unutmamak gerekir ki, paylaştığımız haberler, Samsung tarafından resmi haberi yapılmadıkça sadece söylenti ve yukarıda gördüğünüz resim gerçek Note 3’ün görüntüsü değil, sadece bir prototip.

Öte yandan, son gelen bilgiler, ZDNet Kore temsilciliği tarafından yapılan bir haberde Samsung’un Snapdragon 800 işlemci sipariş ettiği hususunda ki bu da fena bir haber değil gibi görünüyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir