Google Chrome iOS App Store’da Yerini Aldı

Dün duyurusu yapılan ve Google Chrome Yarın iOS’a Geliyor konusundan da sizlere duyurduğumuz gibi Google Chrome App Store üzerinden iOS kullanıcılarının istifadesine sunuldu. iOS için Google Chrome, iPhone, iPad, iPod touch cihazlarınızda alternatif bir tarayıcı olarak kullanabilirsiniz. Eğer bilgisayarınızda da Chrome kullanıyorsanız sık kullanılan siteler, sekmeler vb. direk olarak senkronize yapabilir ve bunları paylaşabilirsiniz. Hayli şık ve ilginç efektleri yer alan Google Chrome iOS uygulaması özellikle sekmelerle çalışırken farkını hissettiriyor diyebiliriz. Yazımızın devamında bir kaç ekran görüntüsünü sizlerle paylaştığımız Google Chrome’u iTunes bağlantısından indirebilirsiniz.

Google Chrome for iOS

Kurulum sonrası Chrome’u ilk çalıştırdığınızda sizden Google ID’nizi girmenizi isteyecek bu şekilde cihazınızdaki uygulama ile bilgisayar veya başka iOS cihazlarındaki Chrome’un sık kullanılan siteler ve sekmeleri de paylaşıma açabilirsiniz.

Google Chrome iOS Uygulaması Google Chrome iOS Uygulaması

Sekmelerdeki başarısını ayarların ayrıntılı bir şekilde yer alması ile sürdüren iOS için Chrome uygulaması bizden ilk izlenim açısından olumlu not aldı. Tabi hız ve kullanım rahatlığı noktasında bir karşılaştırma yapma imkanı bulamadığımız uygulamayı sizler de test edip bu konu altından yorum alanında bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz.

Google Chrome iOS Uygulaması Google Chrome iOS Uygulaması

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir