Google, iPad İçin Inbox Uygulamasını Tanıttı

Google tarafından geliştirilen Inbox uygulamasının iPad versiyonu App Store’da yerini aldı. Google’ın yeni servisi “çok farklı bir gelen kutusu tipi” sunuyor. Uygulama, istenmeyen e-postalardan dolayı gözden kaçan ve unutulan en alakalı elektronik postaların göz önünde bulunmasını sağlayan bir yapıya sahip.

Uygulamanın iPad sürümü yavaş yavaş App Store’da yerini almaya başladı ki şu an sadece Almanya App Store’da yerini alabilmiş durumda. Ne zaman Türkiye App Store’a geleceği konusunda net bir bilgi mevcut değil fakat önümüzdeki saatler veya günler içerisinde geleceğini tahmin ediyoruz.

inbox

Şunu not etmenizde fayda var, Inbox uygulamasını kullanabilmek için Gmail ilk çıktığında olduğu gibi bir davetiyeye ihtiyacınız bulunuyor. Davetiye alabilmek için inbox@google.com adresine elektronik posta yollamanız gerek. Her kullanıcının da arkadaşlarını davet etme imkânı mevcut bundan dolayı uygulamayı kullanmak isteyen arkadaşlarınıza da davetiye sağlayabilirsiniz.

Birkaç ay önce yayınlanan uygulamadan bir demo videoyu aşağıda görebilirsiniz.

Gmail’in arama, güvenirlik ve istenmeyen posta kontrolü özellikleri göz önünde bulundurulduğunda, Inbox uygulamasının benzer mesajları harmanlayarak bunların üstünde işlemler yapmanız mümkün hale geliyor. Ayrıca eğer önemli postalarla daha sonra ilgilenmek istiyorsanız, Inbox uygulaması hatırlatıcılarla sizi bilgilendiriyor. Hatırlatıcılar Assist ile el ele çalışıyor ki bu da Inbox uygulamasının bir diğer mükemmel özelliği.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir