Google Maps Geri Geliyor!

Birçok Apple kullanıcısının bildiği üzere, Apple, iOS 6 ile birlikte kendi 3 boyutlu teknolojisi ile yazılımını geliştireceği harita özelliğini açıklamış ve adeta Google’a olan tavrını ortaya koymuştu. Hatta Steve Jobs’tan sonra Apple Ceo’su olan Tim Cook iddialı bir konuşma yapmış ve Google Maps’ten daha iyi ve daha kaliteli bir harita uygulaması yapacaklarını açıklamıştı, fakat görünen o ki hesapları tutmadı ve Apple geri adım atmak zorunda kaldı.

Google Maps geri geliyor

The Wall Street Journal gazetesinin haberine göre Apple, Google ile anlaşma yoluna giderek iOS 6 için Google Maps haritalarının hazır olmasını istemiş ve kullanmak istemiş, Google’da elde edeceği büyük kârı göz önünde bulundurarak anlaşma talebine olumlu cevap vermiş. Görünen o ki, ölümünden önce Apple’ın hem beyni, hem büyük geliştiricisi olan Steve Jobs mumla aranıyor. Keza Tim Cooks tutarsız davranışlarıyla şirkete büyük oranda kan kaybettirmeye devam edecek gibi görünüyor.

Apple Ceo’su Tim Cook’un Apple kullanıcılarına konuyla ilgili yazdığı yazıya buradan ulaşabilirsiniz: http://www.apple.com/letter-from-tim-cook-on-maps/

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir