Google Photos Uygulamasına AirPlay Desteği Geldi

Google’ın en iyi uygulamalarından biri olan Photos (Fotoğraflar) uygulaması dün itibariyle iPhone ve iPad için güncellendi ve Apple TV üzerinden kullanılabilmesi maksadıyla uygulamaya AirPlay desteği getirildi. Kablosuz olarak AirPlay aracılığıyla fotoğraf ve videolarınızı görüntülemenizi sağlayan bu özelliğin yanı sıra 2.14.0 sürümüyle birlikte uygulamada performans konusunda da iyileştirmeler yapıldı.

Daha hızlı bulut yedeklemeleri, otomatik beyaz dengesi, önerilen yön çevirmeleri ve video stabilizesi gibi geliştirmeler bu güncelleme ile birlikte getirilen yeniliklerden birkaçı.

Google Photos uygulaması ile birlikte sınırsız bulut alanına sahip oluyor ve bu şekilde 16 megapiksele kadar olan fotoğraflarınızı ve 1080p görüntü kalitesine kadar olan videolarınızı ücretsiz olarak depolayabiliyorsunuz. 16 megapikselden büyük fotoğraflar ve 1080p’den büyük videolarınızı depolamak için ise ödeme yapmanız gerekiyor.

Öte yandan, Google’ın yakın zamanlarda çıkmış olan PhotoScan uygulaması ile eski fotoğraflarınızı tarayıcıyla taranmış gibi kaliteli bir şekilde fotoğrafını çekmek suretiyle dijital ortama aktarabilirsiniz.

Ek olarak geçtiğimiz sene yine Google tarafından geliştirilen Motion Stills uygulaması sayesinde live (hareketli) fotoğraflarınızı GIF olarak kaydedebilir ve dilediğiniz kişiyle paylaşabilirsiniz.

Google Photos, PhotoScan ve Motion Stills uygulamalarını App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir