Google Play Hediye Kartları ile Geldi

Android kullanıcıların vazgeçilmez android marketi olan google play, gün geçtikçe içerik ve işleyiş olarak sistemini genişletmektedir. Bununla birlikte kullanıcılarına farklı özellikler sunmayı hedefleyen google play, diğer ülkelere yapmış olduğu hediye kartı uygulaması ile daha iyi bir hizmet sunmaktadır. Yapılan bir açıklamaya göre artık Güney Kore ve Türkiye’de de bu uygulama hayata geçirilmiştir. Artık Türk android kullanıcıları da google play’i kullanmaktan ve uygulama satın almaktan büyük bir keyif duyacaktır. Çünkü her zaman günden güne büyüyen bir içeriğe ve android telefonlarımızı en iyi bir şekilde kullanma imkanını bizlere sunmaktadır. Bu uygulamalar sayesinde android telefonlarınız şekillenmekte ve gerçek adı olan akıllı telefon özelliğini tam anlamıyla bizlere sunabilmektedir.
imagesHediye kartları ile birlikte google playden alışveriş yapmak çok daha kolay bir hale gelecektir. Bu hediye kartı ağının genişletmeyi hedefleyen Google’in sırada ki hedefi bu özelliğin uygulanmamış olan ülkelerde de uygulanmasını sağlamaktır. Hediye kartımızın adı Gift Card olarak belirlenmiştir. Şuan için Google, Türk android kullanıcıları 25 Tl, 50 Tl ve 100 Tl olacak şekilde hediye kartlarını sunmaktadır. Google’in yapmış olduğu bu hediye kart uygulamarı sayesinde sanal ortamda yapılacak olan alışverişerde kredi kartı zorunluluğunu ortadan kaldırmak diye düşünülüyor. Bu hediye kartlarını kazanabilmeniz için ise yakında tüm e-ticaret sitelerinde yapmış olduğunuz alışverişer karşılığında kartlarınıza belirli bir miktar yüklenecek ve bu sayede ücretli olan uygulama ve ya oyunları Gift Card sayesinde ücretsiz olarak indirebileceksiniz.
Hediye kartlarını kazanmanın diğer bir yolu da google play’den almış olduğunuz uygulamalar aracılığı ile olacaktır. Almış olduğunuz bu ücretli uygulamalar ve ya oyunlar sayesinde belirli bir tl kartlarınıza geçecek ve bunlar size bonus olarak yansıtılacaktır. Bu bonusları da tl’ye dönüştürebilecek ve bir sonraki ücretli uygulama ve ya oyun alımlarınızda kullanabileceksiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir