Google Sınırsız Fotoğraf Servisi Artık Bedava

Google sınırsız fotoğraf servisi artık ücretsiz. Flickr ve bulut depolama gibi firmalar tarafından da tasdiklenen bu gelişme pek çok Apple kullanıcısını sevindirecek.

İOS işletim sistemine sahip olan Apple cihazları artık Google’ın fotoğraf hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Apple ekosistemine dahil edilen Google fotoğraflardan tam anlamıyla yararlanabilecek olan kullanıcıları, sınırsız sayıda fotoğraf  ve video yedekleme ayrıcalığı bekliyor. 1080p çözünürlüğe sahip videolar ve 16 megapiksel çözünürlüğe sahip fotoğrafları destekleyen bu sistem yüksek kalitedeki verilerinizi kolaylıkla depolamanızı sağlayacak.

15 Gb’a kadar ücretsiz depolama alanı sunulacak kullanıcılara fakat kullanıcılar bu kotayı arttırmak isterlerse ek ücret ödemek zorunda kalacaklar. Ayda 1.99$ 100 GB depolama alanı, yine ayda 9.99$ 1 TB depolama alanı seçenekleri sunulacak kullanıcılara.

Uygulama aynı zamanda fotoğraflar üzerinde küçük rötuşlar yapmanıza da imkan verecek. Aydınlatma, iyileştirme, kırpma gibi pek çok özelliği içeriğinde barındıran bu uygulamayı kullanmak için ihtiyacınız olan şey sadece Google hesabına sahip olmanız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir