Google Tarafından Gmail Uygulaması 4.0 Sürümüne Güncellendi

Google tarafından Gmail uygulamasının 4.0 sürümü Bildirim Merkezi eklentileri ve yeni paylaşım özelliği ile bugün itibariyle App Store’da yerini aldı. Google, uygulamalarını sürekli güncelleyerek yeni iOS özelliklerini uygulamalarında kullanarak güncel kalabilen birkaç büyük firmadan biri olarak öne çıkıyor ve bu sayede Gmail uygulaması Apple’ın mail uygulamasına alternatif olabilecek en iyi uygulamalardan bir tanesi olarak ön plana çıkıyor.

Birçok kullanıcı tarafından beklenen paylaşım özelliği sayesinde, diğer uygulamalar içerisinden dosyalar Gmail uygulamasına kolay bir şekilde paylaşım sayfasından eklenebiliyor ve bu sayede Gmail uygulamasına giriş yaparak ek olarak dosya eklemekten kurtulmuş oluyoruz. Örneğin, kameranızla çekmiş olduğunuz bir fotoğrafı Gmail uygulamasını kullanarak bir arkadaşınıza göndermek istiyorsunuz, tek yapmanız gereken paylaş butonuna dokunmak ve uygulamanın sol alt köşesinde bulunan Gmail uygulamasını seçmek.

Yeni bildirim merkezi aksiyonları da kullanıcılara iOS ana ekranından Gmail uygulamasına kolayca ulaşarak (bildirim merkezini kullanarak) elektronik postalarınızı okuyabilmenizi ve arşivleyebilmenizi sağlıyor. Son olarak, yeni ek görüntüleyicisi ile kullanıcılar dosya eklerini diğer uygulamalar içerisinden görüntüleyebilecekler.  Örneğin, ek olarak bir Word dosyası geldi, bu dosyayı Dropbox, Pages veya destekleyen diğer uygulamaların içerisinden kolayca görüntüleyebileceksiniz.

Gmail – email from Google uygulamasını App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir