Google’ın Photo Sphere uygulaması iOS için yayınlandı

Google artık sadece bir arama motoru değil, bunun en büyük ispatlarından birisi de Photo Sphere hizmeti denebilir. Google’ın panoromik fotoğraf uygulaması Photo Sphere bugün App Store üzerinde iPhone cihazlar için yerini aldı. Uygulamanın en büyük eksikliği şuanda iPad için desteğinin olmaması tabii bunun yanı sıra cihazınızın minimum iOS 7 sürümünü kullanıyor olması gerekiyor.

Uygulama ile Google Haritaları üzerinde herhangi bir yerde çekilmiş ve paylaşılmış panoromik fotoğrafları görebiliyorsunuz. Aynı zamanda bulunduğunuz yerin ilgi çekici yerleri için dilerseniz kendiniz de panoromik fotoğraflar hazırlıyor ve konumunuz üzerinden bunları uygulamada paylaşarak insanların yeni yerler keşfetmesine yardımcı olabiliyorsunuz. Uygulamanın Türkçe arayüze sahip olması en büyük artılarından ve ayrıca boyutu oldukça ufak. App Store üzerinde yer alan boyut açıklamasına göre uygulama sadece 18.7 MB gibi bir yer tutuyor.

google-photo-sphere google-photo-sphere2

Eğer çok fazla gezen biriyseniz ve gezdiğiniz yerleri aynı şekilde kullanıcılara gösterme konusunda da kendinize inanıyorsanız Google’ın Photo Sphere uygulamasını deneyebilirsiniz. Uygulama içerisinde panoroma fotoğraf çekerken sarı bir nokta yardımıyla çok daha rahat pozlama yapabiliyorsunuz. Etrafınızda 360 derece cihazınızla döndükten sonra da hemen harika bir panoromik fotoğraf elinizin altında olmuş oluyor. Sadece paylaşmak için değil ayrıca çevrenizdeki insanlarla da panoromik fotoğraflar paylaşıp manzarayı sadece bir kere fotoğraflamak yerine 360 derece fotoğraflayarak oradaymış hissini uyandırmak istiyorsanız uygulama son derece tercih edilir bir uygulama.

Google Photo Sphere uygulamasına iTunes üzerinden ulaşmak için tıklayınız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir