“Günün Uygulaması” ‘nı bedava indirin!

“Günün Uygulaması”, her gün normalde para ödemek zorunda olduğunuz farklı bir iPhone ya da iPad uygulamasını ücretsiz indirmenizi sağlayan başarılı bir iPhone uygulamasıdır. “Günün Uygulaması” ekibi her gün doğrudan bir uygulama geliştiricisiyle görüşür ve uygulamalarının 24 saatliğine ücretsiz olması için izin alır. “Günün Uygulaması” ekibimiz çok uzun zamandır Apple dünyasının içinde ve bu dünyayı ilgiyle takip etmekte. Ekibimiz sizler için App Store’daki sadece en iyi iPhone uygulamalarıyla anlaşır.

Günün Uygulaması ile Appstore'dan bedava uygulama indirin

Bir resim bin kelimeye bedel diye düşünerek bu konseptimizi size daha iyi anlatabilmek için bir video hazırladık:

Uygulama nasıl işliyor?

Ücretli uygulamaları ücretsiz indirmek için yapmanız gereken tek şey bağlantıya tıklayarak App Store’dan “Günün Uygulaması”nı ÜCRETSİZ indirmek:

https://itunes.apple.com/us/app/gunun-uygulamas/id567482482?ls=1&mt=8

Günün ücretsiz uygulamasını öğrenmek için “Günün Uygulaması” nı her gün kontrol edin. Sonra da ücretsiz yapılan uygulamayı App Store’dan indirin.

“Günün Uygulaması”nın sunduğu avantajlar nelerdir?

Bu uygulamanın başarılı olmasının sebebi hem kullanıcılara hem de uygulama geliştiricilere kazandırması.

Kullanıcılar bu uygulama ile App Store’daki en iyi ücretli uygulamaları ücretsiz indirebiliyor. Bir yılda “Günün Uygulaması” sayesinde yapılan tasarrufun miktarı 300 dolardan daha fazla olabiliyor. Uygulama geliştiricileri içinse “Günün Uygulaması”, kendi uygulamalarını tanıtmak ve bir an önce App Store’daki ünlü En İyi 25 Uygulama listesine girmek için en iyi yol.

“Günün Uygulaması” ekibi nasıl çalışır?

“Konseptimiz oldukça basit. Bugün öne çıkıp Apple’ın App Store’undaki en iyi uygulamalardan biri olmak pek kolay değil. Diğer yandan, iPhone kullanıcıları için de App Store’daki 500 000 uygulama arasından günün en iyi uygulamasını bulmak oldukça zor. İki amacımız var: Biri bize ilgi çekici gelen uygulamaları görünür kılmak, diğeri ise bu uygulamaları 24 saatliğine ücretsiz yapmak. Böylece herkes kazanmış oluyor. Şimdiye kadar 50’den fazla uygulama için anlaşma yapmayı başardık, hepsi 24 saatliğine ücretsiz olmak için hazır.”

“Günün Uygulaması” kurucularından Guillaume Sztejnberg.

Dipnot: Bu uygulama tarafımıza gönderilen bir tanıtım hükmündedir. İnceledik ve güzel bir uygulama olabileceğine karar verdik. Sizler için de faydalı olabileceğini düşündüğümüz için yayınlıyoruz. Bu uygulama ABD, Fransa, İtalya, İspanya ve Almanya gibi ülkelerde popüler olarak kullanılıyor. 19 Ekim 2012 itibariyle de Türkiye’de kullanıma sunulacak. Farklı durumlarla karşılaşanlar bizi bilgilendirirlerse seviniriz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir