Haftanın En İyi İOS Uygulamaları

Birbirinden güzel ve geliştirilmiş ios uygulamalarını sizler için derledik. Her hafta yayınlanan, bazen indirime girmiş bazen yeni çıkan, bazende ücretsiz olan uygulamaları yayınlıyoruz. Bu haftaki derlemede müzik, renklendirme, film izlemek ve oyun oynamak için uygulamalar içermektedir.

Haftann uygulamalar

1-Canva
Canva, ipad ve iphone kullanıcıları için yapılmış, şablon, fotoğraf düzenleme ve grafik oluşturmanıza olanak sağlayan, son güncelleme telefonda kullanılmak üzere tasarlanmış bir uygulamadır. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

2-Dots & Co
Üç aynı rengi bulup patlatacağınız eğlenceli bir oyun. 150 topa kadar çıkabileceğiniz bu oyunda level artırarak daha zor oyunlara imza atabilirsiniz. Ayrıca oyunda renk körlerine özel renk körü moduda bulunmaktadır. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

3-Google Photos
Albüm yaparak fotoğraflarınızı saklayabileceğiniz, fotoğraflar üzerinde oynama ve kırpma imkanı da sunan uygulama iPhone ve iPad’e ücretsiz sunulmaktadır. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

4-Letterboxd
Letterboxd , film severler için yapılmış bir uygulamadır. Sevdiğiniz yada hızlıca göz geçirmek istediğiniz filmler hakkında bilgiler toplayabileceğiniz bir platform. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

5-Scrivener
İpad’de yazı yazmayı sevenler, yazarlar bu oygulama sizin için. İpad ve iPhone üzerinden 20 dolar’a indirebileceğiniz bu uygulama, profesyonel yazarların en sevilen programlardan biridir. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir