Haftanın İOS Uygulamaları

Her hafta güzel ve sizin için beğenilecek uygulamaları paylaşmaya çalışıyoruz. Bakalım bu haftanın beğenilen uygulama ve oyunları neler gelin hep birlikte göz atalım.

Haftanin uygulamalari

1-Blyss
İos için geliştirilmiş bir yeni nesil bulmaca oyunudur. 3 farklı modu sayesinde kabiliyetinize göre bir modu seçerek oynayabilir ve ilerledikçe daha zor ve karmaşık bölümlerle karşılaşacağınız bir oyundur. Blyss oyunun 2$ karşılığında buradan indirebilirsiniz.

2-Klocki

Blyss gibi bir bulamaca oyunudur. Sakin müzik eşliğinde oynayabileceğiniz bu uygulamada, size verilen göstergeleri belirlenmiş yerlere oturtmaya çalışyorsunuz. Bu uygulamayı da 1$ karşılığında buradan indirebilirsiniz.

3-Microsoft Pix

Microsoft Pix ile çektiğiniz tüm resimlerde istediğiniz parlaklık renk ve buna benzer oynamalar yapabileceiniz ortamla resimlerinizin üzerinde isteğinize göre değişiklikler yaparak ideal görüntüyü bulabilirsiniz. Bu uygulamayada buradan ücretsiz sahip olabilirsiniz.

4-Prisma

Fotoğraf ediyleme üzerinde popüler olmuş bir uygulama. Çektiğiniz fotoğraflara verdiğiniz efektlerle, resminizi bir tobloya yada yağlı boya çizimine dönüştürebilirsiniz. Resimler üzerinde bir çok değişim sağlayarak hoşunuza gidecek onlarca efekt bulunduran bu uygulamayı ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir