Haftanın iOS Uygulamaları

Tatiller bitti ve yeni yıl başladı, yarın birçoğumuz için mesai başlıyor. Yeni yıla yeni uygulama ve oyunlarla başlamak istiyor ve iPhone, iPad veya iPod Touch cihazınızı şenlendirmek istiyorsanız  haftanın uygulamalarına göz atabilirsiniz.

MoneyWiz 2

MoneyWiz-2

Eğer bütçenizi korumak ve bütçenin dışına çıkmamak bu yılki planlarınızın içindeyse, o halde SilverWiz uygulaması sizin için biçilmiş kaftan. Bu kişisel finans takip uygulaması bütün banka, ödeme, gelir ve gider hesaplarınızı tek yerde toplayarak bütçe oluşturmak suretiyle aylık finans bilgilerinizi günlük ne kadar harcamanız gerektiğini ve kalan günleri görebiliyorsunuz. Bütçeniz tehlikeli sınıra geldiğinde bildirimle uyaran uygulamada en çok nerelere para harcadığınızı da grafikle görmeniz mümkün. Farklı hesaplarınızı ayrı ayrı yerlerde tek tek görmektense tek hesapta takip edebileceğiniz bu uygulamada ilk ay ücretsiz olmak üzere çevrimiçi bankacılık hesaplarınızı bağlayabilir ve bu sayede gelir ve giderlerinizi otomatik olarak takip edebilirsiniz. MoneyWiz 2 uygulaması App Store’da 4.99 dolardan satılmakta.

WRC The Official Game

WRC-Official

App Store’da birçok çeşit yarış oyunu mevcut ve bundan dolayı birçok oyunun devamını getirmesi zor bir durum olabiliyor. Bu oyun diğer oyunların kalabalığının arasından biraz sıyrılıyor keza kullanıcıların kendilerini Dünya Rallisi içinde arabanın koltuğunda bulmalarını sağlıyor. Season (Sezon) bölümündeki kariyer modunda oynayabilir, Quick Race (Hızlı Oyun) modunda hızlı bir şekilde tek yarış yapabilir,Super Special Stages (Süper Özel Bölümler) modunda rakiplerle kapışabilir, Daily Race (Günlük Yarış) modunda da karışık sürücülerle yarışabilirsiniz. Her kazandığınız yarış size hız puanları kazandıracaktır ki bu puanlarla arabanızı tamir ettirebilir veya yeni bölümlerin kilitlerini açabilirsiniz. Ralli arabanızla ister buzla kaplı dağlarda, dilerseniz ormanların ortasında veya tozlu yollarda mücadele edin. WRC The Official Game oyunu App Store’da 3.99 dolardan satılmakta.

LEGO BIONICLE Mask Of Creation

Bionicle

Bionicle serisinin fanları LEGO’nun yeni ismiyle mekanikçi süper kahramanlarının yer aldığı yeni oyunu gördüklerinde oldukça mutlu olacaklar. Oyuncular Kopaka, Gali, Lewa, Tahu, Onua, Pohatu adındaki altı adet Toa kahramanından bir tanesinin kontrolünü ele almak suretiyle geniş savaş alanlarında düşman askerlerini yenmek için çabalamalılar. Oyun sadece savaşmakla ilgili değil, oyuncular aynı zamanda elemental bölgelerde dolaşarak kayıp güç maskelerini aramakla meşgul olmalılar. Okoto boyunca toplam 74 arena var ve endless (bitmeyen) modunda dövüş becerilerinizi geliştirebilirsiniz ve kalabildiğiniz kadar uzun süre ölmeden kalmalısınız. LEGO BIONICLE Mask Of Creation oyunu App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

MultiCam

MultiCam

MultiCam uygulaması aslında yeni bir uygulama değil fakat yeni keşfedilenler arasında olduğundan ve bahsetmeye değer görmüş olmamızdan dolayı bu listeye ekledik. MultiCam ile objelerin odak noktalarını değiştirebilirsiniz, bu diğer uygulamalarda da var fakat bu uygulamada fotoğrafı çektikten sonra bunu yapabiliyor olması fark katıyor. Özellikle çok yakındaki nesneler için çok iyi çalışmakta. Odak noktasını ve pozlama aralığını aarlayın ve tek seferde birkaç fotoğraf çekin. Daha sonra Editor (Düzenleyici) kısmından focus (odak) çubuğunu kaydırın ve diğer nesnelerin açık veya bulanık olduğunu göreceksiniz. MultiCam uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

Moon Phases Deluxe

Moon-Phases-Deluxe

iOS cihazınızda Widget kullanmayı sevenlerden misiniz? Peki, ay ile ilgili bilgiler ve araştırmalar dikkatinizi çekiyor mu= Gökyüzünde ay varken hiç yukarı bakıp uzaklara daldınız mı? Moon Phases Deluxe, dünyanın uydusu olan ayın mevcut konumundaki durumu ile ilgili detaylı bilgi edinmenizi sağlayan ve artı olarak gelecek olan evrelerin tarih ve zamanlarıyla ilgili bilgi sahibi olmanıza yarayan bir uygulama. Öte yandan uygulama içerisinden her ayın tam ayının isim geçmişlerini rek tek okumanız mümkün. (bunların ayrı isimlerinin olduğunu birçok kişi bilmiyordur) Uygulamanın tweakı ile uygulamanın bir nevi kırpılmış halini kilitli ekranınızda bildirim merkezinde görebilir ve sürekli olarak ayın durumunu oradan takip edebilirsiniz. Moon Phases Deluxe uygulaması App Store’da 0.99 dolardan satılmakta.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir