Haftanın iOS Uygulamaları

Yaz aylarının ortalarına gelmiş olmamız ve sıcaklık potansiyelinin oldukça yüksek olması insanların oldukça bitkin olmalarına ve hafta sonlarını iyi bir şekilde geçirmek için arayışa girmelerine sebep olmakta. Ramazan ayının da içinde olmamız, insanların minimum enerjiyle günü geçirmek istemelerine sebep olmakla birlikte, enerjinizi çok fazla harcamadan iftar saatini beklerken, iOS cihazınızla iyi bir şekilde vakit geçirebilirsiniz.

iphone-haftanin-uygulamalari

Haftanın uygulamalarını inceleyerek gününüze renk katabilirsiniz.

GRAND THEFT AUTO III

Grand Theft Auto 3 oyunu App Store’da uzun bir süredir yer almasına rağmen, Rockstar Games şirketi oyunun fiyatında indirime gitmiş durumda. Dünya üzerinde oyunu indirmeyen birkaç kişiden biriyseniz, indirmek için elinize bir fırsat geçmiş durumda. iPhone ve iPad cihazınızla adam öldürmek ve rahatlamak istiyorsanız şimdi tam zamanı. Oyunu oynarken aynı zamanda hem adam öldürüp araba çalabilir, hem de aynı zamanda iTunes kütüphanenizden müzik dinleyebilirsiniz. Oyunun fiyatı 30 Temmuz’a kadar 2,99 dolara düşmüş durumda.

RITHM

Müziği ne kadar seviyorsunuz? Bir şarkı duyduğunuzda yerinizde duramadan kıpırdanmaya başladığınız oluyor mu? Bir şarkıyı duyduğunuzda eski bir tanıdığınıza selam verme ihtiyacı duyuyor musunuz? Şimdi bunları yapabilirsiniz. Müzik tabanlı sosyal ağ servisi olan bu uygulama sayesinde arkadaşlarınıza şarkı armağan edebilirsiniz. Facebook hesabınızla uygulamayı ilişkilendirerek arkadaşlarınıza 30 saniyelik şarkılar armağan edin. Kişisel notlar ekleyerek kendi videolarınızı yollayın Uygulamayı ufak şarkılar ekleyebileceğiniz bir telegram olarak düşünebilirsiniz. Uygulamayı Facebook, Twitter ve Instagram ile entegre olarak kullanabilirsiniz. Uygulama App Store’da ücretsiz olarak sunuluyor.

SWATCHA

Renkler günlük hayatımızın her yerinde yer alıyor. Gözlerimiz her renk arasındaki farkı da seçemeyebilir. Eğer renklerle aranız biraz da olsa iyiyse bu uygulama sayesinde renkler arasındaki ince farkları ayırt edebilirsiniz. Bu oyunun amacı hafızanızı zorlamanız ve renkleri tanımanızı sağlamak. En başta kolay gelecektir fakat ilerleyen seviyelerde oldukça zorlandığınızı göreceksiniz. Öyle ki hangi renkleri gördüğünüzü hatırlamayabilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var. Oyun App Store’da 0,99 dolardan satılıyor, denemekte fayda var

IRON FORCE

Eski model tanklarla savaşmaktan hoşlanıyor musunuz? Arkadaşlarınıza kafa tutmak ister misiniz? Tanklarınızla savaşa hazır olun. Karşınızdaki altı düşmana karşı savaşın. Her türlü atağın serbest olduğu bu oyunda amacınız düşmanları alt etmek olmalı. Yedi adet farklılaştırabilir tanktan birini seçin, düşmanlarınızı yendikçe atış gücünü, hızını ve daha fazla özelliklerini zamanla arttırın. Online olarak oynamak istemezseniz ve kendinizi geliştirmek isterseniz cihazdaki düşmanlara karşı da oynayabilirsiniz. Oyun şu an ücretsiz olarak sunulmakta.

DJAY 2 FOR IPHONE

DJ’lik yapmak gibi bir dileğiniz var fakat imkanınız yoksa bu uygulama ile hevesinizi almanız mümkün. İkinci sürümüyle kullanıcıyla buluşan uygulama, birden fazla katman eklemenizi, ikili veya tekli görünüme geçmenizi sağlayan yeni görünümüyle, HD görünüm ve daha kolay kullanıma sahip arayüzüyle kullanıcılara merhaba dedi. Farklı modları kullanarak kendi şarkılarınızın arka planlarını hazırlayabilirsiniz. Ayrıca, iTunes kütüphanesini kullanarak örnekler oluşturabilirsiniz. Uygulamanın fiyatı ise 0,99 dolar.

MAKE ME BLUE

Türkçe karşılığı “Beni Mavi Yap” olan bu oyun için otoriteler mükemmel tanımını kullanmakta. Eğlenceli ve basit bir puzzle (yapboz) oyunu olan bu oyunda zaman zaman saçınızı başınızı yolabilirsiniz. Oynaması zor bir oyun olan Make Me Blue ile beyin fonksiyonlarınızı gerçekten çok zorlayacaksınız. Oyundaki amaç, bütün blokları aynı renkler aynı yöne bakacak şekilde denk getirmek. Oyun App Store’da ücretsiz olarak sunuluyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir