Haftanın Jailbreak Tweakleri

İki haftalık bir aranın ardından sizlerle yeni haftanın jailbreak tweakleri konusuyla birlikteyiz. Bu hafta geçtiğimiz haftalara oranla pek hareketli geçmiş olmasa da, jailbreak yapmamış arkadaşlarınıza oranla daha renkli cihazlar kullanmanızı sağlayacak eklentiler Cydia’da yerini almış durumda.

Her hafta olduğu gibi haftanın favori jailbreak tweakleriyle başlayarak diğer tweaklerle devam edeceğiz.

Haftanın Jailbreak Tweakleri

Charge – 0.99 Dolar

Charge eklentisi iPhone ve iPadinizin şarj olurken ekranında beliren batarya simgesini web 2.0 standartlarında şık bir göstergeyle değiştirmenizi sağlayan bir tweaktir.

Charge tweakini cihazınıza indirdikten sonra, jailbreak yapılmış iPhone veya iPad’inizi şarja taktığınızda tamamen özelleştirilebilir bir batarya şarj ara yüzüne sahip olacaksınız. Bulnık ve şık bir arka plan ile basit bir arayüz içeren tweak minimal görüntüsüyle oldukça ilgi çekecek.

Tweak ayarlarından hangi bilgilerin ekranda görünmesini istediğinizi  ve batarya göstergesinin hangi renkte olmasını istediğinizi de seçebiliyorsunuz.

Touchbar – 2.50 Dolar

Touchbar, 2016 MacBook Pro ile hayatımıza giren Touch Bar özelliğinin jailbreak yapılmış iOS cihazlarınıza gelmesini sağlayan bir tweak.

Her ne kadar MacBook Pro’daki kadar dinamik olarak işlev görüyor olmasa da Siri, parlaklık ve müzik kontrolleri gibi farklı işlemlere farklı kısa yollar ekliyor.

TouchBar tweakini indirdiğinizde ayarlar menüsünden kişisel ayarlarınızı yapabilir ve iOS ara yüzünde nerelerde görünmesini istediğinizi seçebilirsiniz.

Haftanın Diğer Jailbreak Tweakleri

DetailedCellularUsage: iPhone’unuzdaki vri kullanımını detaylı bir şekilde görmenizi sağlar. – ücretsiz

GuestMode 2 (iOS 10): Misafir kullanıcıların bazı sırnırlamalarla şifrenizi bilmeden iOS cihazınızı kullanmasını sağlar. (detaylı anlatım) – 0.99 dolar

LSHiddenTools10: Kilitli ekranınızda bazı özellikleri eklemenizi veya gizlemenizi sağlar. (ücretsiz)

SaveBot: Tweetbot uygulaması üzerinden dilediğiniz videoları iOS cihazınıza kaydetmenizi sağlar. (ücretsiz)

SwitchTint: iOS düğmelerini dilediğiniz gibi renklendirmenizi sağlar. – ücretsiz

Toka: Bugün sekmesindeki widgetleri kaldırarak kaçırdığınız bildirimleri görüntülemenizi sağlar. (ücretsiz)

Bu haftanın jailbreak tweakleri bu kadarcık olsa da ,lerleyen haftalarda çok farklı tweakler geleceğine dair şüphemiz yok. Tabi ki bizler de haftalık olarak Cydia’ya düşen kayda değer tweakleri sizler için toparlayıp sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Elmadoktoru’nu takipte kalın!.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir