Haftanın Jailbreak Tweakleri

WWDC2017 etkinliklerini geçirdiğimiz bu hafta iOS kullanıcılrı ve sevenleri açısından oldukça hareketli geçti fakat bu hareketlilik jailbreak topluluğunu jailbreak yapılmış iPhone ve iPad kullanıcılarının estetik ve kullanış açısından cihazlarını geliştirmelerine yönelik tweakler geliştirmesine engel olmadı.

Bu bağlamda, bu haftanın öne çıkan jailbreak tweaklerini sizler için her hafta olduğu gibi derledik ve ortaya güzel bir liste çıkardık. Umarız beğenirsiniz.

Haftanın Favori Jailbreak Tweaki

TimeMover – 1.99 dolar

TimeMover, cihazınızın kilitli ekranının görünümünü ve kullanımını oldukça hoş bir hale getirecek olan bir tweak. TimeMover, ekranda bulunan kocaman saati dilediğiniz yöne çevirmenizi ve dilediğiniz şekilde boyutlandırmanızı sağlıyor.

Yukarıdaki örnekte de görüleceği gibi duvar kağıdınızla uyumlu bir hale getirebilir ve Hollywood tarzı bir efetk oluşturabilirsiniz. Tabi ki böyle yapmanız şart değil, bu tweaki dilediğiniz gibi kullanabilir ve saatinizi kişiselleştirebilirsiniz.

Saati boyutlandırmanın yanı sıra kilitli ekranınızdan bazı şeyleri kaldırabilir ve kilitli ekrandaki karmaşıklığa son verebilirsiniz.

SocialDownloader

SocialDownloader birçok kullanıcının cihazında sahip olmak isteyeceği bir tweak keza sosyal medya uygulamalarında bulunan videoları iOS cihazınıza indirmenizi sağlıyor.

Sadece videoları indirmenizi sağlamakla kalmayan bu tweak sayesinde aynı zamanda fotoğraf ve GIF dosyalarını da indirmenizi sağlıyor ki bu da bu tweakin sizin en iyi arkadaşınız olmasını sağlıyor.

SocialDownloader, Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp Hikaye ve Snapchat uygulamalarını destekliyor.

Apace

Apace, Spotify ve Deezer kullanıcıları için kontrol merkezi ve kilitli ekranının şu an çalınan ara yüzüne yeni özellikler eklemenizi sağlayan bir tweak.

Fonksiyonlarının yanı sıra, Apace yeni bir ara yüzle geliyor ki bu ara yüz ovalleştirilmiş ikonlar ve şık bir tasarım sunuyor.

Haftanın Diğer Jailbreak Tweakleri

AdvancedStatusTime: Durum çubuğunda bulunan saat göstergesini kişiselleştirmenizi sağlayan bir tweak. (0.99 dolar)

Applocker: Uygulamalarınıza Touch ID veya şifreyle girmenizi sağlayan bir tweak. (0.99 dolar)

DarkTintsInConvosList: Mesaj uygulamalarınızda mesaj yazılarını renklendirmenizi sağlar. (ücretsiz)

Erebus: iOS 10 cihazlarda Müzik uygulamasını gece modunda kullanmanızı sağlayan tweak. (ücretsiz)

InstantAssistant: Siri yerine Google Asistanını kullanmanızı sağlayan bir tweak. (ücretsiz)

LastLocked: Ekran kilitliyken açmak için kaydırın yazan kısımdaki metin yerine cihazınızın ekranını en son ne zaman kilitlediğinizi görün. (ücretsiz)

Mark as Unread Alert: Gelen maili okunmuş yapmak istediğinizde bir uyarı ile karşılaşmanızı sağlayan bir tweak. (ücretsiz)

Memento: ekran kaydı aldığınızda kayıtların konumunu, efektlerini ve davranışlarını düzenlemenizi sağlayan tweak. (ücretsiz)

SafariPlus: Safari uygulamanıza süper kullanışlı özellikler eklemenizi sağlayan bir tweak. (ücretsiz)

SCStoryTimer: Snapchat 10.8.0.0 sürümünden sonraki sürümlerde kaldırılan hikaye zamanlayıcısını görüntülemenizi sağlar. (ücretsiz)

Spotlight No Suggest: Spotlight arama geçmişini ve önerilerini temizlemenizi sağlayan bir eklenti. (ücretsiz)

Watusi 2 for Whatsapp: Whatsapp uygulamasını geliştirmeniz için geliştirilen bir hepsi bir arada tweak. (ücretsiz)

Bu haftanın jailbreak tweakleri bu şekilde ve eminiz ki ilerleyen zamanlarda daha da iyileri geleceğinden eminiz.

Yeni gelen jailbreak tweakleri hakkında bilgi almak için elmadoktorunu takip etmeyi ihmal etmeyin.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir