Haftanın Jailbreak Tweakleri

Jailbreak geliştiricilerinin ilhamları azalmış olacak ki, yeni çıkan iOS 10 jailbreak tweaklerinin sayısı günden güne azalıyor.

Her ne kadar durum böyle olsa da, sizler için her hafta yeni çıkan Jailbreak tweaklerini toparlayarak sunmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz.

Haftanın Favori Jailbreak Tweakleri

Auto SilentMe – ücretsiz

Auto SilentMe, meşgul bir hayatı olan kullanıcılar için mükemmel bir tweak keza takviminize eklemiş olduğunuz etkinliklerin zamanı geldiğinde otomatik olarak cihazınızı sessiz moda almanızı sağlıyor.

İş toplantılarında, derslerde veya aile buluşmalarında veya telefonunuzu sessize almanız gereken durumda bu işi riske atmak istemiyorsanız takviminize bir etkinlik ekleyin ve cihazınız kendi kendini otomatik olarak sessize alsın.

Rahatsız Etme modunun otomatik hali olarak düşünülebilecek olan bu tweak, işi riske atmamanın en güzel yolu olarak görünüyor ve Cydia’da ücretsiz olarak bulunuyor.

QuietWhilePlaying (iOS 10) – ücretsiz

Telefonunuzla müzik dinlerken gelen bildirimlerden sıkıldınız mı? Bu bildirimler çalan şarkının en güzel yerinde geliyor değil mi? Artık bu durum QuietWhilePlaying (iOS 10) tweaki ile tarih oluyor.

QuietWhilePlaying (iOS 10) arka planda müzik çalarken bildirimlerinizi sessize almanızı sağlayan basit bir tweak. Mesajlarınız geldiğinde mesaj bildirim bannerlerini yine görmeye devam edecek ve mesajlara cevap verebileceksiniz fakat gelen mesaj sesleri sizi rahat etmeyecek. Ne kadar da rahat değil mi?

QuietWhilePlaying (iOS 10) tweaki Cydia’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Haftanın Diğer Jailbreak Tweakleri

AlternateControls 2 (iOS 10) iPhone’unuza Android stilinde ekranının alt tarafında bulunan dokunmatik kontrolleri eklemenizi sağlar. (1.49 dolar)

BetterPhotoCrop: Fotoğraf boyutlama ara yüzünü düzenleyerek fotoğraf kırparken bildirim merkezini yanlışlıkla açmanızın önüne geçer. (ücretsiz)

CCSmooth: Kontrol merkezinize yeni bir görünüm ve hissiyat katmanızı sağlayan hoş bir tweak. (ücretsiz)

FavoriteEmojis: Sık kullanılan emojilerin yerine favori emojilerinizi eklemenizi sağlar. (ücretsiz)

Lysithea X: iOS 10 cihazlarınıza iOS 11 tarzı kilitli ekran medya kontrol birimlerinizi eklemenizi sağlar. (0.99 dolar)

Messages++: Mesajlar uygulamasında kişilerinize kullanışlı kısa yollar eklemenizi sağlar. (4.99 dolar)

MesengerStoriesUpload: Fotoğraf galerisinden Messenger hikayeler bölümüne fotoğraflarınızı daha kolay bir şekilde eklemenizi sağlar.

QuietWhileUnlocked: Cihazınız elinizdeyken ve siz bir şeylerle uğraşırken cihazınızın tamamen sessiz moda geçmesini sağlar.

SwitcherControls: Multicenter tweakinin iOS 10 için uyarlanmış hali. Kullanışlı bir uygulama yöneticisi. (1.50 dolar)

TimeMover Lite: Kilitli ekranınızda bulunan saati dilediğiniz yere taşımanızı ve dilediğiniz gibi boyutlandırmanızı sağlayan bir tweak. (ücretsiz)

VerticalVideoSyndrome 2: Telefonunuz dik konumdayken video çekmeye başladığınızda cihazınızın sizi uyarmasını sağlayan bir tweak. (ücretsiz)

Bu haftanın öne çıkan Jailbreak Tweakleri bu şekilde olsa da önümüzdeki haftalarda çok daha fazla ve çok daha iyi tweaklerin gelmesini umuyoruz. Her hafta olduğu gibi yeni çıkan Jailbreak tweaklerini paylaşmaya devam edeceğiz. Elmadoktoru’nu takip etmeye devam edin.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir