Haftanın Jailbreak Tweakleri

Jailbreak topluluğu son birkaç haftadır yen tweakler çıkarma konusunda sanki biraz yavaşladı fakat tamamiyle durduğunu söylemek olmaz. Büyük projelerin geliştirme aşamasında ve henüz yayınlanmadığı kanaatindeyiz. Bunu böyle ümit ederken, hâlihazırda geçtiğimiz hafta itibariyle Cydia’da yerini alan tweakleri sizler için derlemeye çalıştık.

İlk olarak haftanın favori jailbreak tweakleri var.

ControlCenterXI – 1,50 dolar

ControlCenterXI, iOS 11’den ilham alınarak geliştirilen ve iOS 11 ara yüzünü iOS 10 cihazlarda kullanmanızı sağlayan harika bir tweak.

Full modüler görünüm ve hissiyatlarının yanı sıra 3D touch desteğiyle birebir iOS 11 kontrol merkezi deneyimi yaşamanızı sağlayan bu tweak ile oldukça eğleneceksiniz. Modülleri dilediğiniz gibi açıp kapamanızı sağlayan ControlCenterXI ile müzik oynatıcı ve parlaklık / ses kaydırıcılarını tam ekran moduna geçirebilirsiniz.

Önümüzdeki sonbaharda iOS 11 cihazlarımıza geldiğinde güncelleme yapmadan ve jailbreak deneyiminizi kaybetmeden iOS 11 deneyimini yaşamak istiyorsanız bu tweaki mutlaka denemelisiniz.

GIFRoll – ücretsiz

Fotoğraflar uygulamasında GIF deneyimini cihazınızı iOS 11’e güncellemeden deneyimlemek istemez misiniz? iOS 10 cihazlarınıza kuracağınız GIFRoll tweaki sayesinde fotoğraflar uygulamasına indirmiş olduğunuz GIF dosyalarınızı tek dokunuşla oynatmanız artık mümkün.

Aslında bu tweak hakkında söylenecek pek bir şey yok. GIF dosyalarının gelecekte oldukça revaçta olacağı ve ücretsiz olduğu düşünüldüğünde GIFRoll tweakini jailbreak yapılmış cihazlarınıza indirmemek için hiçbir sebebiniz bulunmuyor.

Haftanın Diğer Jailbreak Tweakleri

AppSwitchCurrent (9 & 10): Ana ekran tuşuna iki kere basmak suretiyle uygulama yöneticisini açtığınızda en son kullandığınız uygulama yerine mevcut durumda açık olan uygulamanın ilk sırada görünmesini sağlar. (ücretsiz)

DummyPass: Telefonunuzun ekran kilidini açmak için şifrenizi girerken güvenliğinizi arttırmak için rakamların yerlerini değiştirmenizi sağlar. (ücretsiz)

HomeSwitcher: Uygulama yöneticisini açtığınızda hangi uygulama içinde olursanız olun ilk sırada ana Ekran kartının görünmesini sağlar.

NCLink10: Eski sürümlerde olduğu gibi bildirimleri karışık olarak zamana göre değil de uygulamalara göre sıralamanızı sağlar.

NotificationTester: Tema tweaklerini kullanmak istediğinizde Ayarlar menüsünden deneme bildirimleri yollamanızı sağlar. Böylelikle bildirimlerin nasıl göründüğünü görebilirsiniz. (ücretsiz)

Bu haftanın tweakleri bu kadar(cık) olsa da, ilerleyen haftalarda daha yaratıcı tweakler geleceği düşüncesineyiz. Her hafta yeni çıkan jailbreak tweaklerini takip etmek için Elmadaoktoru’nu sık sık ziyaret etmeyi ihmal etmeyin.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir