Haftanın Jailbreak Tweakleri

Geçtiğimiz günlrde Apple tarafından iPhone 8 ve iPhone X modellerinin tanıtılmasıyla birlikte Cydia’da da adeta patlamalar yaşandı.

Birbiri ardına gelen yepyeni jailbreak tweaklerini toparlayarak kullanıcılarla paylaşma görevini şiar eden elmadoktoru ekibi olarak bizler de sizlerle bu yepyeni jailbreak tweaklerini bir araya getirdik.

HAFTANIN JAILBREAK TWEAKLERİ

Bolders – Ücretsiz

Bolders tweaki iPhone’unuzun klasörlerine en çok ihtiyaç duyulan makyajı yapmanızı sağlıyor ve arka planda sıkışık halde duran dosyaların tam ekrana yayılmasını sağlıyor.

Sadece sıkışık klasör içinde bulunan dosyalarınızı özgürleştirmenizi değil, aynı zamanda arka planda beliren bulaık ara yüzü kaldırarak daha parlak bir görünüm elde etmenizi sağlayan Bolders sayesinde klasörleriniz olduka farklı görünecek.

Oldukça basit olmasının yanı sıra klasörlerinize farklı bir görünüm katmasıyla oldukça öne çıkan Bolders tweakini Cydia’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

PhotoManager – 1.99 Dolar

PhotoManager iOS kullanıcılarının ilk iPhone’dan bu yana ihtiyaç duydukları fakat bir türlü iOS cihazlarımıza gelmeyen bir özelliğin gelmesini sağlayan bir tweak.

PhotoManager tweakiyle fotoğraflarınızı bir klasörden diğerine taşıyabilmek, albümlerinizi kilitlemek, korunan albümleri kilitlemek, yine koruma altına aldığınız albümleri gizli hale getirmek, albümlerinizi içeriğini kişiselleştirmek gibi birçok işlem yapabilirsiniz.

Bu hafta yayınlanan jailbreak tweaklerinnin içinde belki de en detaylısı PhotoManager. Eğer fotoğraflarınızı kendinize göre kişiselleştirip klasörlerinizi dilediğiniz gibi düzenlemek istiyorsanız PhotoManager tweakine bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

PhotoManager tweaki Cydia’da 1.99 dolardan satılıyor.

HAFTANIN DİĞER JAILBREAK TWEAKLERİ

BlueBear for YouTube: Youtube uygulamasına bir takım yeni özellikler eklemenizi sağlar. (ücretsiz)

DenyPhotoAlbums: Fotoğraflar uygulamasında dört taneye kadar klasörünüzü gizli hale getirmenizi sağlar. (ücretsiz)

Dock+ for iPad: iPadinize tut ve sürükle ve farklı işlemleri aynı anda yapabilmenizi sağlar. (2.19 dolar)

DynamicTimer: Zamanlayıcının sesini otomatik olarak değiştirmenizi sağlar. (ücretsiz)

iPadFeatures: Sadece iPad’lerde bulunan bazı özellikleri jailbreak yapılmış iPhone’larda kullanabilmenizi sağlar. (ücretsiz)

MusicSmallerAlertsPlz: Müzik uygulamasında bulunan devasa bildirimleri minimal boyuta getirmenizi sağlar. (ücretsiz)

NoHistory for Spotify: Spotify uygulamasından arama geçmişinizi kaldırmanızı sağlar. (ücretsiz)

NowPlayingHUD: Ses açıp kapama tuşuna bastığınızda beliren ara yüzün herhangi bir medya dosyası oynatırken ekranda belirmemesini sağlar.

TextyClock: Kilitli ekranda bulunan saatin rakamsal yerine yazı tabanlı bir şekilde görünmesini sağlar. (1.50 dolar)

Bu haftanın tweakleri bu şekilde. Son haftalarda iyice azalan tweakler başta da belirttiğimiz gibi yeni iPhone serilerinin tanıtılmasıyla bir ivme kazanmış gibi görünüyor. Umarız bu ivmelenme artı yönde devam eder.

Yepyeni jailbreak tweaklerini kaçırmak istemiyorsanız elmadoktorunu takip etmeyi ihmal etmeyin.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir