Haftanın Jailbreak Tweakleri

Bir hafta sonunu daha geride bıraktık ve uzun süren bir boşluğun ardından haftanın jailbreak tweakleriyle birlikte sizlerleyiz.

iOS 10.3 sürümünün yayınlanmasıyla birlikte iOS camiasında yoğun günler geçirildi fakat geliştiriciler cihazlarını bu sürüme güncellemeyen kullanıcılar için jailbreak tweaklerini geliştirmeye devam ettiler.

Haftanın Favori Jailbreak Tweakleri

UsageBarX – Ücretsiz

Bazı durumlarda durum çubuğunun iki satıra çıkması birçok kullanıcının problemler yaşamasına sebebiyet verebiliyor. (kişisel erişim noktasının açılması gibi)

UsageBarX tweaki ile iki satırlı hale gelen geleneksel durum çubuğunu transparan yaparak, orijinal boyutuna getirerek tek satırlı yaparak veya tamamen kaldırmak suretiyle kendinize göre şekillendirebilirsiniz.

EnhancedSwitcherClose – Ücretsiz

Uygulama yöneticisi için devasa bir güncelleme olan EnhancedSwitcherClose ile uygulama yöneticisi kartlarını farklı yüksekliklere getirmek suretiyle farklı görevler yapabiliyorsunuz.

Uygulama yöneticisi kartlarına farklı boyutlar ve görevler atayarak her uygulamaya özgü işlemler yapabilmenizi sağlayan bu tweak ile atadığınız işlemler sayesinde uygulamaları tek bir hareketle kapatabilir, uygulamaları yeniden başlatabilir, cihazınıza respring (yeniden başlatma) yapabilirsiniz.

Haftanın Diğer Jailbreak Tweakleri

ArtworkAnimations: Kilitli ekranda müzik uygulaması çalışırken beliren albüm kapaklarını animasyonlu hale getirebilirsiniz. (ücretsiz)

CCNoFloating: Kontrol merkezinizin ekranın ortasından belirmesi yerine kenardan kenara uzanmasını sağlar. (ücretsiz)

NoUpdatesAvailable: Eğer tüm uygulamalarınız güncel ise ekranda bir pop-up ile uyarı almanızı sağlar. (ücretsiz)

PowerCaller: iPhone veya iPadiniz sessizde ise fakat bazı kullanıcıların aramalarında sesli bildirim almak istiyorsanız bu tweak tam size göre. (ücretsiz)

ringUI: iOs cihazınızda bulunan elementlerin yuvarlanmış şekilde olan köşelerini kare şekline getirmenizi sağlar. (ücretsiz)

Bu haftanın öne çıkan jailbreak tweakleri bu şekilde. Elmadoktoru’na sık sık gelerek her hafta yeni çıkan jailbreak tweaklerini takip edin ve böylelikle güncellemelerden anında haberdar olun.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir