Haftanın Jailbreak Tweakleri

Uzun bir aradan sonra haftanın jailbreak tweakleri konusuyla sizlerleyiz. Bilindiği üzere jailbreak geliştiricilerinin sağı solu belli olmuyor ve her an akla gelmeyecek eklentilerle karşı karşıya kalabiliyoruz. Tabi ki bu durum jailbreak kullanıcılarını oldukça memnun ediyor.

Bu hafta da sizler için haftanın yepyeni jailbreak tweaklerini bir araya topladık.

Haftanın Favori Jailbreak Tweakleri

ColorGram – 1.49 dolar

Colorgram, Instagram uygulamasını kullanan kullanıcılar için geliştirilmiş ve uygulamanın arayüzünde (tema) değişiklikler yapmanızı sağlayan bir eklenti.

Eğer siyah beyaz renklerden sıkıldıysanız, Instagram uygulamasının arka planının, sekme butonlarının ve diğer bir çok elementinin renklerinde değişiklik yapabilirsiniz.

Her ne kadar her bölümün renklerini değiştirmek biraz karmaşık olsa da sonuçta ortaya çıkaracağınız renk cümbüşü uygulamayı kullanırken daha fazla zevk almanızı sağlayacaktır.

HUDPlayer – ücretsiz

Ses açma kapama tuşlarına bastığınızda ekranda beliren ses ara yüzünün değiştirerek banner tarzı bir bildirim şekline çevirmenizi sağlayan bu eklentiyle estetik bir görünüme sahip olacaksınız.

Ses seviyesinin yanı sıra arka planda çalan şarkının meta bilgilerini de görmenizi sağlayan bu eklenti ile ekranın ortasında beliren sırnaşık ara yüzden kurtulacaksınız.

Hasftanın Diğer Jailbreak Tweakleri

Accelerated Home Button: Ana ekran tuşunun duyarlılığını arttırarak bu tuşa bastığınızda meydana gelen gecikmelerin önüne geçmenizi sağlayan tweak. (ücretsiz)

Coco: iOS 9 cihazlarda Rahatsız Etme özelliğine uygulama bazında düzenlemeler getirmenizi sağlar. (ücretsiz)

CCQuick Pro X for iOS 10: Kontrol merkezinize  yeni kısa yol ve seçenekler getirmenizi sağlayan tweak. (2.99 dolar)

FancyNC: Bildirim bannerlerini minimalist bir görünüme getirerek daha şık bir görünüm elde etmenizi sağlar. (ücretsiz)

FolderAutoClose 10: Bir uygulamayı açtığınızda arka planda açık kalan klasörlerin otomatik olarak kapatılmasını sağlayan eklenti. (ücretsiz)

No Date Today: Bildirim merkezinin Bugün görünümünde tarihi gizlemenizi sağlar. (ücretsiz)

NoLowStorage: Jailbreak yapmış olduğunuz cihazınızda, cihazda boş yer kalmadı uyarısını görmenizi engeller. (ücretsiz)

NoMoreFBStories: Facebook uygulamasına gelen hikaye özelliğini kaldırmanızı sağlar. (ücretsiz)

SafaReaderFullScroll: Safari uygulamasına bir çok fonksiyonel özellik eklemenizi sağlayan tweak. (ücretsiz)

Sparkasse4JB: Sparkasse uygulamasını kullanırken ortaya çıkan jailbreak denetimini atlamanızı sağlayan eklenti. (ücretsiz)

Spotlife: iOS 9’da olduğu gibi ana ekran ve kilitli ekranda bugün görünümü spotlight ile değiştirmenizi sağlar. (ücretsiz)

Bu haftanın jailbreak tweakleri bu şekilde fakat önümüzdeki hafta neler getirir bilemiyoruz. Her hafta Cydia’ya gelecek olan yepyeni jailbreak tweaklerini takip etmek için elmadoktorunu sık sık ziyaret etmeyi unutmayın.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir