Haftanın Jailbreak Tweakleri

iOS 10’un iPhone’larımızı girmesinin ardından yapılan güncellemeler ve henüz tam anlamıyla iOS 10 jailbreak’in cihazlarımıza girememiş olması sebebiyle geliştiriciler tarafından son birkaç haftadır yeni jailbreak tweakleri üretilemiyor olmasına sebep oldu. Yakın zamanda iOS 10 jailbreak’in cihazlarımıza gelecek gibi görünüyor olması bu konudaki ümitlerimizi de arttırmakta.

Her ne kadar durum böyle olsa da her geçen gün tek tük de olsa yeni tweakler geliştiriciler tarafından üretilmiyor değil. Cydia’ya yeni giren bu eklentilerden öne çıkanları sizler için elimizden geldiğince derlemeye çalıştık.

Bu Haftanın Favori Jailbreak Tweakleri

Haftanın Öne Çıkan Tweaki: OnceMore – Ücretsiz

OnceMore tweaki sık sık sayaç kullananlar için mükemmel derecede işlevsel bir eklenti. Şöyle ki, telefonunuzun ekranı kilitlendiğinde sayaç geri planda çalışmaya devam ediyor fakat ne kadar süre kaldığını göremiyorsunuz. Bu eklentiyi kurduğunuzda da öremiyorsunuz fakat süre bittiğinde tekrr başlatmak için ekranı açıp uygulamaya gitmenize gerek kalmıyor ve kilitli ekrandan tekrar sayaç başlatabiliyorsunuz.

Örneğin, bir yarışmada hakemlik yapıyorsunuz ve birden fazla yarışma yöneteceksiniz ve süre tutmanız gerekiyor. Sayacı başlattınız ve ekranı kilitlediniz. Süre bittiğinde ikinci yarışmacı için tekrar başlattığınızda tekrar ekran kilidini açmanıza gerek yok, kilitli ekranınızdan süreyi tekrar başlatmanız mümkün.

Eklentiyi Cydia’dan indirdiğinizde herhangi bir ayar yapmanıza gerek bulunmuyor otomatik olarak kilitli ekranınızda beliriyor, bu açıdan çok kolay bir tweak olarak görünüyor.

AdaptiveColorAlerts: Arkasında bulunan zeminin rengine göre otomatik olarak uyarı mesajlarınızı renklendirmenizi sağlayan eklenti ücretsiz olarak indirilebilir.

Donnann: WeChat mini programlarında kullanılmak üzere  QR kodlu resimler üretmenizi sağlayan tweak Cydia’da ücretsiz olarak bulunabilir.

Inspectorplus: Web geliştiricileri için herhangi bir uygulama içerisindeki UIWbView veya WKWebview görüntülerini kontrol etmelerini sağlayan eklenti ücretsiz olarak indirilebilir.

Photicon: Fotoğraflar uygulamasının ikonunu değiştirerek son çektiğiniz fotoğrafı ikon olarak kullanmanızı sağlayan bu tweak de Cydia’da ücretsiz olarak bulunmakta.

Çeşitli platformlarda takip ettiğimiz üzere önümüzdeki günlerde yayınlanmaya hazır hale getirilecek bazı tweakler mevcut ve bu eklentiler yayınlandığında bizler de sizlerle paylaşacağız.

Daha fazla jailbreak tweakine ulaşmak istiyorsanız elmadoktoru’nu takip etmeyi ve sık sık gelmeyi unutmayın.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir