Haftanın Jealbreak Tweaks’leri: Decorus, Nowability, ve Daha Fazlası …

Jealbreak Tweaks

Bildiğiniz üzere jealbreak, İphone yada İpad’inize donanımsal olarak farklılık ve ayrıcalık katarak kullanım amacını arttıran bir işlemdir. İphone’larını jealbreaksiz kullanamayanlar bu haber tam size göre!

Haftanın Favorileri

Nowability – 0,99 $
NowAbility

Nowability uygulaması, telefonunuzun ana ekranına çimdik atarak ana ekrana widget ekleyebilirsiniz. Böylelikle son gelen bildirimleri görebilir yada müzik widgetını ana ekrana ekleyerek müziklerinize anında müdahale edebiirsiniz. Tamamen interaktif ve ios 10’a özel uyarlanmış bu uygulamayı 0,99 dolara Cydia üzerinden indirerek sizde kullanabilirsiniz.

Decorus – 0,99 $

Decorus Tweaks

Decorus ise ios 9 kontrol merkezinin ios 10’a uyarlanmış ve çeşitlendirilmiş uygulama halidir.Daha spesifik olarak tasarlanmış bu uygulamada aşağıdan çıkan kontrol merkezinin çeşitlendiğini ve sadece wifi, bluetooth on off gibi özelliklerinin yanı sıra müzik çalara anında müdahalede bulunabileceğiniz interaktif bir uygulama olduğunu görebiliyoruz.Bu uygulamaya Cydia Üzerinden 0,99 dolara sizde sahip olabilirsiniz.

ProximityLock: Ücretsiz

ProximityLock

Yine İos 10 için tasarlanmış bir kilit uygulamasıdır. Çeşitli seçenekleri ile telefonunuzu isteğinize göre farklı şekillerde kilitlemenize yardımcı olacak bir uygulamadır. Şekil çizerek, telefonu sallayarak, parmak izinizi okutarak veya yakınlık sensörü ile telefonunuzu kilitleyebileceğiniz bu uygulamaya ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir